Dnevni Ljubavni Horoskop za utorak 16. maj: Ovnu je dan za romansu i ljubav, Blizanci  će imati važan susret sa nekim, Vodoliji ljubav kuca na vrata…

Dnevni Ljubavni Horoskop za utorak 16. maj: Ovnu je dan za romansu i ljubav, Blizanci će imati važan susret sa nekim, Vodoliji ljubav kuca na vrata…

16. svibnja 2017. 0 By Admin

VAGA

Vaša intuicija će danas biti veoma jaka. Ako se pitate kako da postupite po pitanju osobe do koje vam je stalo i da li da joj se približite ili da i dalje držite distancu, zvezde vam savetuju da se više ne ustručavate. Možda bi upravo sada bila dobra prilika da je pozovete na večeru, a nakon toga vaša intuicija će vam reći šta dalje treba da uradite.

 

 

ŠKORPIJA

Danas nećete želeti da vam bilo šta bude uskraćeno. Ako vi imate jedan plan, a vaš partner drugi, nećete biti raspoloženi za kompromise, već ćete želeti da uživate sami u svojim aktivnostima. To je uredu! Nećete naneti veće štete vašoj vezi, čak naprotiv, postoji mogućnost da se nakon toga još više približite.

 

 

STRELAC

Danas će vam biti veoma teško da shvatite šta se dešava između vas i vašeg partnera. Između vas inače postoji jaka sila privlačenja, ali danas će zvezde biti tako raspoređene da ćete se osećati zbunjeno i izgubljeno. Nemojte ništa uzimati zdravo za gotovo i prihvatati tragično. Sutra će se sve vratiti na staro.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4