BIK – Mjesečni horoskop za jun 2017. godine

BIK – Mjesečni horoskop za jun 2017. godine

17. svibnja 2017. 0 By Admin

Ljubav:

Ako ste u vezi:
Sa voljenom osobom ćete razgovarati o načinu unapređivanja vaše emotivne veze i razmatraćete kako da ostvarite jedan važan zajednički cilj. Imaćete prijedloge i inicijativu kako da riješite nešto što vam je u zajedničkom životu stvaralo teškoće u prethodnom periodu, a vaš partner će svojim prijedlozima doprineti da se međusobno uskladite po svim pitanjima.

 
Mars koji vlada vašim poljem braka i partnerstva prolazi kroz znak Raka gdje je u padu. To će od vas zahtjevati da ulažete više napora i strpljenja u odnos sa partnerom. Dobro u svemu je što ćete moći da sve rješavate dogovorom što se pokaže kao teškoća i prepreka u vašoj emotivnoj vezi. Krajem mjeseca nailazićete na prolazne nesuglasice.

 
Ako ste slobodni:
Zahvaljujući sekstilu Venere koja vlada vašim znakom i Marsa koji vlada vašim poljem emotivnog partnera, upoznaćete osobu koja će na vas djelovati privlačno i neodoljivo, pa ćete se zaljubiti. Ubrzo ćete otkriti da ta osoba pokušava da vas zadivi tako što se prikazuje boljom nego što jeste i da prikriva nekakve frustracije o kojima nerado razgovara. Vi ćete preuzeti dominaciju u ovom odnosu ali to može navesti drugu osobu da se povuče u sebe. Budite pažljivi.

 
Stariji Bikovi će biti izraženo strastveni. To će vam donijeti mogućnost da započnete avanturu sa osobom sa kojom ćete otkriti obostranu privlačnost, ali nećete stići dalje od seksa jer na drugim poljima nećete biti dovoljno kompatibilni.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3