BLAGO NJEMU Ovaj horoskopski znak će se najbolje udati

BLAGO NJEMU Ovaj horoskopski znak će se najbolje udati

17. svibnja 2017. 0 By Admin

BLIZANCI

Sve što misli, misli bar duplo bolje od vas. Uz nju u stvari i ne morate da razmišljate, prepustite joj se sa poverenjem i otkrićete svetove. Sa njom je svaki novi dan kao novi zivot. Niste znali da u vama čuči jedno razigrano dete? E sad znate, dok se osveženi i večno mladi pitate čime ste zaslužili toliku sreću.To je žena sa kojom ne postoje banalnosti jer ona svemu ume da pruži smisao. I da…puna je iznenađenja.

 

 

Kad ste najmrzovoljniji, iznenadiće vas kartom za Kup šampiona. Sve što traži od vas je da i vi nju ponekad iznenadite, a vi nećete biti nemaštoviti, zar ne? Deca joj od malena idu uporedo u bar dve škole i imaju bogata interesovanja.

 

 

RAK

Sve što oseća, oseća bar duplo intenzivnije od vas. Uz nju ćete najzad spoznati sto to znači imati pored sebe pravo žensko. Umeće u vama da pokrene lavinu sentimenata, tako da vam više neće biti potebni kanali za odrasle.

 

 

Sa njom imate sve…od komedije, preko horora do drame. Ne morate čak ni da idete u pozorište, imaćete ga lično u kući. A tek kuća? Živećete u oazi iz hiljadu i jedne noći, okruženi najukusnijim jelima, koja ce čekati aranžirana “samo za vas” kad se vraćate umorni sa posla. Pa kako ne bi ste hrlili takvoj ženi? Deca su joj svetinja, najvažnija stvar u životu. Teško onom ko pokuša da im učini nesto nažao!

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5 6