BLAGO NJEMU Ovaj horoskopski znak će se najbolje udati

BLAGO NJEMU Ovaj horoskopski znak će se najbolje udati

17. svibnja 2017. 0 By Admin

LAV

Sve što je ona je ono što se nikad ne možete ni nadati da ćete biti. Jer ona je vaš život, vaša svetlost, vaše nadahnuće. Sa njom niste običan čovek, vec supermen, jer kako bi ste inače uopšte imali takvu ženu pored sebe? Obožavaćete je, jer nikad neće morati da uradi ama baš ništa posebno, da bi ste je obožavali. I uvek ćete se pitati u čemu je caka?

 

 

Sve što radi za vas, radi celim svojim bićem. Nećete sresti ženu koja će vas velikodušnije voleti od nje. Kad se ljuti, ljuti se najlepše na svetu. Kad zahteva, svaka njena želja za vas je zapovest.

 

 

Uz nju ćete najzad spoznati šta je nesebična i prava ljubav, zar ne shvatate da ste jedan od retkih? Sve što od vas traži je da je obožavate, a šta je to u odnosu na zanos koji vam pruža ? Deca će joj biti uvek u svemu najbolja…uostalom kao i majka.

 

 

DEVICA

Sve što zna, zna duplo bolje od vas. I vas će naučiti sta znači saznati. Život će vam biti oslobođen iluzija i neće postojati ništa više što bi moglo da vas zaustavi na putu ka uspehu. Uz nju ćete imati veliku karijeru.To je žena koja će vas najzad pustiti da se bavite za vas značajnim stvarima, bez insistiranja na suvišnoj sentimentalnosti.

 

 

Njoj je ljubav u delima, ne u rečima. Bolesni ste?…ne treba vam lekar, tu je ona i njen dubok osećaj odgovornosti. Sve što traži od vas je da budete istiniti i vredni, a ona je to isto tako duplo više od vas. Deca su joj dobro organizovana i obično najbolji đaci…pametna na mamu.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5 6