BLAGO NJEMU Ovaj horoskopski znak će se najbolje udati

BLAGO NJEMU Ovaj horoskopski znak će se najbolje udati

17. svibnja 2017. 0 By Admin

STRELAC

Mozda vi mislite da i imate nešto sreće, ali budite sigurni da je ona ima troduplo više od vas. I to ne zato što ste joj se vi “dogodili”, već zato što je toliko mudra, plemenita i odvažna, da su je bogovi izabrali za svoju miljenicu. Ne morate više da igrate igre na sreću, jer će uz nju zivot naglo početi da vas zasipa svojim darovima – bićete presrecniji, ispunjeniji i bogatiji nego što ste ikada bili pre nje.

 

 

Uz nju će vam ostale žene delovati kao prefrigrane mačke, jer će samo ona uspeti da vam oslobodi srce potpunom iskrenošću. I ne dobijate samo ženu, već i najboljeg prijatelja na svetu, koji vam želi dobro više nego sebi.

 

 

Uzdizaće vas svojim iskrenim odobravanjem, urnisaće vas svojim britkim umom…jedno je sigurno, sa njom je život avantura. Ona je u srcu putnik, istražitelj dalekih svetova i pružiće vam ruku da i vama pokaže sve ono za šta ste bili uskraćeni dok niste sreli nju. Nemojte ni slučajno pokušavati da je sputate! Ona je vatrena ždrebica. Sve što traži od vas je da i vi budete njen pametni pastuv …da li ste čuli za Pegaza? Deca su joj iskrena, puna optimizma i vere u sutra…na mamu.

 

 

JARAC

Da li znate pred kim stojite? Budite sigurni da ćete uskoro i dobrovoljno kleknuti, kada budete shvatili o kakvoj se dami radi. Ono što bi svakom prosečnom muškarcu slomilo kičmu, ova dama će izneti tako nenametljivo i dostojanstveno, da ćete se zapitati da li ste je uopšte dostojni?

 

 

Ako zaključi da jeste, budite sigurni da će vaša ljubav goreti postojano i toplo, kada sve ostale budu sagorele. Održavaće je plamen njene odgovornosti, dužnosti i posvećenja. Sa njom svaki dan neosetno postajete sve bolji i bolji…dok jednog dana ne shvatite da ste od krastave žabe postali princ koji uživa poštovanje i autoritet svih oko sebe.

 

 

Ona je to znala dok ste jos bili žaba, a koliko se dama usuđuje da voli žabca? Vidite li da njena mašta ne priznaje nerealne fantazije, jer ona uvek zna krajnji ishod stvari. Sve što traži od vas je da pokažate karakter i istrajnost, a ona će vam rado dati primer, jer to poseduje bar dva puta više od vas. Kao majka je stroga ali pravedna. Deca će joj jednog dana vladati sobom i svetom oko sebe.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5 6