Mjesečni horoskop za jun 2017. godine

Mjesečni horoskop za jun 2017. godine

17. svibnja 2017. 0 By Admin

DJEVICA

Posao:

Drage Djevice,
Merkur koji vlada vašim poljem posla, nalaziće se od 6. do 21. juna upravo tamo i u znaku Blizanaca kojim upravlja i gdje je snažan i stabilan. To će vam otvoriti mogućnosti da otvarite napredak u ostvarenju svojih planova, čak i da osvojite bolje pozicije ili dobijete unapređenje. Sa lakoćom ćete rješavati sve što vam bude važno. Bićete vješti i prilagodljivi u odnosu na okolnosti i ljude na poslu. Vaša sposobnost komunikacije će doći do pojačanog izražaja i ostvarićete korisne dogovore i sklopiti ugovore koji će vam donijeti dobitke. U svakoj situaciji na koju naiđete, umjećete da se adekvatno postavite. Gdje god se to od vas bude očekivalo, pokazivaćete inicijativu, pokretačku energiju, snalažljivost i efikasnost. Mudro ćete povlačiti svaki poslovni potez. Najviše uspjeha možete postići u kreativnim poduhvatima, na polju javnosti i ako se bavite administrativnim radom. Budite pažljivi 19. juna kada Merkur bude pravio opoziciju sa Saturnom jer će to prouzrokovati zastoj i teškoće u jednom poslu koji vam je dugoročno važan.
Otvoriće vam se pogodnosti da poboljšate saradnju i da ostvarite profit kroz poslove koji zahtjevaju timski rad i kooperaciju. Venera koja vlada vašim poljem novca ulazi u znak Bika i svoje sjedište 6. juna, što će vam donijeti bolji osjećaj za rukovanje novcem i za isplative investicije. Ako sarađujete sa inostranim firmama ili nešto uvozite i time trgujete, očekujte povećanje zarade. Sredinom mjeseca ćete biti u mogućnosti da obnovite jedno poslovno partnerstvo koje će se na duži rok pokazati isplativim. Krajem mjeseca izbjegavajte bilo kakav vid finansijskog rizika i zaduživanja jer nećete dobro sagledati šta bi u tome moglo da izmakne kontroli i donese vam teškoće umjesto profita.
Nezaposlene Djevice će biti u mogućnosti da dobiju posao tamo gdje su najveštije – u oblastima usluga, higijene i trgovine.

Ljubav:

Ako ste u vezi:
Osjećaćete potrebu da se u slobodno vrijeme opuštate i uživate u zajedničkim aktivnostima sa voljenom osobom. Vaš partner će biti spreman da sasluša vaše prijedloge i prijaće mu što pokazujete inicijativu. Vikend izlet u prirodu ili kraće turističko putovanje u inostranstvo u posjetu mjestu koje vas oboje zanima obradovaće vašeg partnera.
Počećete da ispravljate ono što vam je u proteklom periodu pravilo teškoće u emotivnoj vezi. Nešto što ste propustili u prošlosti, gdje ste načinili grešku u ophođenju prema partneru, nastojaćete da na neki način nadoknadite i potrudićete se da vaša emotivna veza bude funkcionalnija, u čemu ćete uspjeti. Oboje ćete biti radosni zbog toga.
Ako ste slobodni:
Upoznaćete osobu koja će vas privući na prvi pogled i sa kojom ćete otkriti mnogo zajedničkih interesovanja. Mogućnost da tu osobu upoznate na nekom seminaru, umjetničkom skupu ili putovanju je velika. Između vas će vrlo brzo da se razbuktaju strasti i počećete da se viđate i izlazite, a ubrzo potom ćete započeti i emotivnu vezu. Ova veza bi mogla da se pokaže važnom i značajnom za vas, čak ima povoljne šanse da potraje na duže staze.
Nešto starije Djevice će biti zaljubljive prirode. Upoznaćete više osoba koje će vas zainteresovati i privući ali je važno da pažljivo birate. Samo jedna od njih će vam odgovarati kao emotivni partner, a neće vam biti lako da je prepoznate.

Zdravlje:

Potrebna vam je rekreacija koju možete da praktikujete u prirodi, teretani ili fitnes klubu. Ovo posebno važi za Djevice koje veći dio dana obavljaju sjedeći posao ili nešto gdje su statične i malo se kreću. U protivnom možete imati tegobe u predjelu leđa, kao što je uklještenje pršljena ili ukočenost mišića u gornjem dijelu leđa. Prijala bi vam masaža.
Vašem organizmu je potrebno više čistog vazduha i sunca. Odlazak u prirodu, naplaninu bi bio najbolje rješenje. Što se ishrane tiče, odgovaraće vam lakša hrana, uglavnom od povrća i voća koje možete većim dijelom konzumirati presno. Prijaće vam riba i morski plodovi. Umanjite unos mesa i žitarica. Uzimajte više tečnosti, na prvom mjestu vodu.

Srećni brojevi:

7, 13, 16, 22, 27

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12