Mjesečni horoskop za jun 2017. godine

Mjesečni horoskop za jun 2017. godine

17. svibnja 2017. 0 By Admin

ŠKORPIJA

Posao:

Dragi Škorpioni,
Umjećete da donosite dobre odluke i da pravite izbore koji će vam se isplatiti ili vam donijeti napredak koji očekujete u realizaciji planiranih radnih zadataka. Potrudite se da svoje ideje razradite, posebno jednu ideju koja vam već duže vrijeme okupira pažnju i o kojoj intenzivno razmišljate. Imaćete dovoljno vremena i mogućnosti da izvučete najbolje iz onog što ste zamislili, kako biste tu ideju mogli da pokrene na praktičnom planu. Vaši poslovni odnosi će biti stabilniji i nalazićete zajedničke interese u saradnji sa poslovnim partnerima. Imaćete intenzivnu komunikaciju koja će vam omogućiti da dođete u posjed važnih informacija važnih za vaš uspjeh u poslu. Vaš osećaj za sve što zahteva disciplinu, jasnu strukturu, hijerarhiju i poslovne sisteme će biti pojačan. Vaš um će biti jasno usmjeren i svemu ćete pristupati ozbiljno, primjenjujući svoje znanje i iskustvo. Budite pažljivi u radu na velikim projektima koji zahtjevaju povišen stepen odgovornosti. Osjećaćete pritiske da radite brže i ulažete više energije, što će vas iscrpljivati i činiti napetim.
Do sredine mjeseca ćete biti u mogućnosti da uvećate i poboljšate saldo na svom računu. Imaćete dobar osjećaj za tokove novca i na tom polju ćete biti promišljeni i dobro organizovani. Krajem mjeseca, između 25. i 28. juna Mars i Merkur će praviti kvadrat sa Jupiterom koji vlada vašim poljem novca. Bićete skloni da trošite više nego što ste planirali, što vam može donijeti teškoće i uvesti vas u minus na računu. Izbjegavajte da ulazite u dozvoljeni minus na svojim platnim karticama jer će vam biti teško da to pokrijete u narednom periodu. Takođe budite pažljivi u velikim transakcijama i izbjegavajte rizične investicije i bilo kakve mahinacije jer vam mogu nanijeti gubitke.
Nezaposleni Škorpioni će se dosjetiti da pronađu posrednika ili osobu koja može da im bude veza kod potencijalnog poslodavca.

Ljubav:

Ako ste u vezi:
U odnosima sa bračnim ili emotivnim partnerom bićete vedri, zabavni, imaćete prijedloge koje će se vašem partneru dopasti i osmislićete zajedničke aktivnosti. Zahvaljujući Veneri koja će od 6. juna prolaziti kroz vaše polje braka i znak Bika gdje je u sjedištu i snažna, ostvarićete sa voljenom osobom snažnu bliskost i bićete punim srcem jedno uz drugo.
Potrudite se da razriješite ono što vam je u prethodnom periodu predstavljalo teškoću ili nesporazume koje ste imali u odnosu jer ćete za to imati dosta povoljnih prilika. Prema voljenoj osobi ćete ispoljavati nježnost, iskreno ćete pružati svoja osjećanja i umjećete da pokažete koliko vam je stalo. Imaćete i bolji osjećaj za to šta je vašem partneru potrebno.
Ako ste slobodni:
Pojaviće se neko ko će vas na prvi pogled privući i zaljubićete se ali ćete u isto vrijeme biti skloni da tu osobu idealizujete. To vas može spriječiti da se angažujete u dovoljnoj mjeri oko privlačenja mogućnosti da vas ta osoba primjeti i da se zainteresuje za vas. U drugoj polovini juna ćete biti realniji i naći ćete načina da privučete njenu pažnju. Trigon Venere sa Plutonom 23. juna vam može donijeti početak nove emotivne veze koja može da potraje dugo vremena.
Stariji Škorpioni će biti promjenljive sreće kada je riječ o ljubavi. Poželejće da zavedu osobu koja im je simpatija duže vrijeme, ali će pri tom sami biti zaneseni i to će više ličiti na platonsku ljubav nego što će uspjeti da započnu vezu.

Zdravlje:

Mars koji vlada vašim poljem zdravlja prolazi kroz znak Raka gdje je slab i u padu, što će vaše zdravlje činiti osjetljivim. Kako biste izbjegli da pad imuniteta dovede do nekakvih tegoba, potrebno je da se više krećete i da se svakog dana bavite nekim vidom fizičkih aktivnosti, uglavnom rekreativnih. Izleti u prirodu će poboljšati vašu vitalnost.
Za bolje i stabilnije zdravlje, zdrava i pravilna ishrana vam je od velike važnosti tokom juna. Potrebna vam je disciplina na polju ishrane. Bilo bi mudro da se informišete koje su namirnice neophodne vašem organizmu, a šta biste trebali da umanjite ili izbacite. Više svježeg voća i povrća vam je neophodno, kao i vitamini i gradivne materije.

Srećni brojevi:

2, 18, 20, 24, 27

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12