Mjesečni horoskop za jun 2017. godine

Mjesečni horoskop za jun 2017. godine

17. svibnja 2017. 0 By Admin

 

STRIJELAC

Posao:

Dragi Strijelčevi,
Tokom juna ćete imati koristi od poslovnih partnerstava i bićete u mogućnosti da ostvarite povoljnu saradnju. Merkur će od 6. do 21. juna prolaziti kroz vaše polje javnosti i partnerstva. To će vam donijeti nova poslovna poznantva, kontakte i veze, kao i nove klijente, kupce i korisnike vaših usluga. Najviše uspjeha ćete imati ako se bavite advertajzingom, oglašavanjem, radom u medijima ili nekim vidom rada sa klijentima u ulozi savjetnika, kao što je konsalting. Bez obzira kojim poslom se bavite, imaćete koristi od oglašavanja vaših proizvoda i usluga. Zakazivaćete česte sastanke i angažovaćete se oko sklapanja novih ugovora i prezentovanja onoga čime se bavite. Između 14. i 19. juna budite pažljivi u odnosima sa osobama na položaju, poslodavcem i nadređenima jer nećete moći da se složite oko nečega što će biti vaš zadatak. Važno je da budete spremni i otvoreni na kompromis i zajednički prihvatljivo rješenje. Sa jednim poslovnim partnerom doći će do sukoba interesa. Na sreću, imaćete plodne ideje kako da dođete do rješenja teškoća.
Vaši prihodi će se poboljšati zahvaljujući tome što ćete imati dobar osjećaj za ulaganja i za rukovanje novcem. Venera će već početkom mjeseca praviti trigon sa Saturnom koji vlada vašim poljem novca, što će vam donijeti više stabilnosti na ovom polju. Sredinom mjeseca će Sunce i Merkur praviti opoziciju sa Saturnom, što vam sugeriše da budete posebno pažljivi u odnosima sa poslovnim partnerima jer bi raskid jednog partnertsva nepovoljno uticao na vaš saldo na računu. Ovo je takođe nepovoljan period za sklapanje novih poslovnih ugovora. Kako će Mars prolaziti kroz vaše polje platnog prometa i kroz znak Raka gdje je slab i u padu, biće neophodno da posebnu pažnju obratite tokovima novca.
Nezaposleni Strijelčevi će biti snalažljivi i umjeće da privuku pažnju drugih na sebe, što im može donijeti posao na polju javnosti.

Ljubav:

Ako ste u vezi:
Merkur i Sunce koji prolaze veći dio juna kroz vaše polje braka i partnerstava motivisaće vas da poboljšate komunikaciju i razumijevanje sa partnerom. Imaćete prijedloge kako da vašu vezu učinite skladnijom, kako da lakše ispunite zajedničke ciljeve i kako da uživate u zajedničkim trenucima. Umjećete da svog partnera pažljivo slušate i bićete veseli.
Sredinom juna će Sunce i Merkur praviti opoziciju sa Saturnom koji se nalazi u vašem znaku, što će dovoditi do razilaženja po nekim zajedničkim pitanjima između vas i vašeg partnera. Oko nečega nećete moći da se složite, zbog čega je neophodno da postignete kompromis. U protivnom se može dogoditi da se raziđete zbog neslaganja.
Ako ste slobodni:
Dopašće vam se jedna osoba zbog njenog načina komunikacije i inteligencije. Više će vas privlačiti intelekt pri izboru potencijalnog partnera za emotivnu vezu, nego što će to biti fizički izgled. Započećete viđanje sa tom osobom i vodićete razgovore koji će sadržati intelektualne igre koje će i vama i toj osobi biti zabavne. Osim razgovora, potrebno je da odete i korak dalje, što će vam biti lakše kada Merkur pređe u znak Raka, 21. juna. Postaćete emotivniji u tom periodu.
Nešto stariji Strijelci će biti skloni da skaču sa cvijeta na cvijet i da udvaraju nekolicini osoba koje će im tek površno privlačiti pažnju i sa kojima neće željeti ništa dublje niti ozbiljnije do prolaznog seksa. To neće moći da dobiju lako.

Zdravlje:

Venera će prolaziti kroz vaše polje zdravlja i znak Bika gdje je u sjedištu i jaka, pa će i vaše zdravlje zahvaljujući tome biti stabilno, a vaša vitalnost će biti pojačana. Prijaće vam više odmora i relaksacije. Posebno će vam prijati boravak u prirodi, na čistom vazduhu. Od tjelesnih vježbi koristila bi vam joga i tai-či, kao i rekreativno plivanje.
Bićete skloni preterivanju u zadovoljstvima, posebno u dobroj i kaloričnoj hrani. To ne mora da vam obavezno donese višak kilograma, ali je ipak važno da izbjegavate namirnice koje u sebi sadrže mnogo šećera, jer ćete imati više nego obično potrebu za slatkišima. Umjesto toga, jedite više voća, svježeg i sušenog, kao i integralne keksiće.

Srećni brojevi:

9, 12, 17, 21, 24

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12