Ko se rodi u oktobru, ovoga se MORA ČUVATI: Staro narodno verovanje precizno proriče vašu sudbinu!

Ko se rodi u oktobru, ovoga se MORA ČUVATI: Staro narodno verovanje precizno proriče vašu sudbinu!

18. svibnja 2017. 0 By Admin

Septembar

 

Muško: Ko se ovog meseca rodi, biće smeđe kose, srednja uzrasta, pametan, samovoljan i nemaran. Ako struku, na koju se oda, dobro prouči, biće valjan trgovac, izvrstan zvaničnik… Do velika imanja neće doći, ali će mu se ime i posle smrti u narodu spominjati. Ljubiće pravdu i istinu, a i sirotinju će u nuždi, u koliko mu to moguće bude, potpomagati.Putovaće mnogo. Ako je odvažan i postojan, svaki će mu posao ići od ruke.

 

Žensko: Biće crnomanjasta i kose kao svila; rečita, samovoljna, a kad-što i naprasita. U braku će mnogu decu izroditi i stare dane u miru i zadovoljstvu provoditi.

 

 

Oktobar

 

Muško: Ko se ovoga meseca rodi, pa se još u detinjstvu prema njemu strogo postupa, biće jedan od prvih ljudi; a ako se na njega ne obrati dovoljna pažnja, nego mu se sve kroz prste gleda, postaće grabljivac i nevaljalac. Mnoga će dobra ili mnoga zla počiniti. Radije će piti vino, nego vodu.

 

Žensko: Biće visoka, lepa, ljutita i nagla. Poverenu tajnu neće moći prećutati. Valja joj se zdravo čuvati od mnoga zajedljiva govora, ako misli da sama sebi sreću ne ubije. Biće tuđoj sreći zavidljiva i strasna ljubiteljka vina i kave. U braku će mlogu decu izroditi, od kojih će u svojoj starosti veliku radost dočekati.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5 6