Znakovi za ljubav ili za izbjegavanje: Lav je dominantni hvalisavac, Škorpion šarmantni tiranin, a Jarac grubijan meka srca

Znakovi za ljubav ili za izbjegavanje: Lav je dominantni hvalisavac, Škorpion šarmantni tiranin, a Jarac grubijan meka srca

18. svibnja 2017. 0 By Admin

Strijelac

Bez ikakvog straha se možete vezati za Strijelca ako primijetite da se radi o osobi koja je puna entuzijazma i pozitivnih vibri, koja je uvijek spremna na nova iskušenja i avanture u koje će međutim ući s vama, nikako sam. Oni najbolji Strijelci su vrlo simpatični, sportski tipovi, po prirodi vrlo širokogrudni.

 

 

Čak i da ste vi pomalo “teška” osoba, sigurno nećete ostati ravnodušni prema kontrastu koji vam nudi njihova vrsna inteligencija i domišljatost. Možete biti sigurni u njihovu odanost, pogotovo ako ih budete pratili na njihovim dugim putovanjima. Sasvim sigurno ćete uživati ​​u njihovim nježnostima i udvaranju.

 

 

Život s njime je neprekidno veselje, ali pod uvjetom da žena shvati da on ne podnosi pretijesne stege i okove i da mu ostavi široki krug djelovanja.

 

 

Recept je: obasipati ga pažnjom i slobodom istodobno. U ljubavi uglavnom zanemaruje vanjski izgled na račun bitnijih vrijednosti. Izabrana supruga ne mora biti lijepa, ali svakako dobrog podrijetla. Ne voli da mu se partnerica usprotivi, pa pažnju i nježnost često zamjenjuje strogošću.

 

 

Znaju biti i veliki brbljavci, puni predrasuda i skučenih pogleda.

Ako primijetite da je čovjek s kojim ste započeli vezu Don Juan u najgorem smislu te riječi, egoist i pomalo varalica, odmah znate što vam je činiti!

 

 

Zavodi gdje god stigne, a žene obično pogrešno tumače njegovo ponašanje i smatraju ga ozbiljnim, dok je on zapravo u potrazi za površnom vezom.

 
Strijelci nisu naklonjeni braku jer se boje sputavanja vlastite slobode. Vode život prema vlastitu nahođenju.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13