Znakovi za ljubav ili za izbjegavanje: Lav je dominantni hvalisavac, Škorpion šarmantni tiranin, a Jarac grubijan meka srca

Znakovi za ljubav ili za izbjegavanje: Lav je dominantni hvalisavac, Škorpion šarmantni tiranin, a Jarac grubijan meka srca

18. svibnja 2017. 0 By Admin

Jarac

Ako vam se sviđa neki Jarac, morat ćete biti vrlo oprezni i provjeriti s kim vi to imate posla, naravno u nastojanju da pronađete onoga koji je među boljima. Ove su osobe vrlo sposobne zaštititi partnera, učinit će sve da vas usreće i naprave vam mir u kojem ćete uživati ​​kako danas, tako i sutra. Ako misli graditi s vama budućnost, Jarac će itekako znati voditi svoje poslove, ne bi li vam podario lijepu kuću i život u izobilju, ali bez megalomanije, sigurno i konkretno. Vrijedan je radnik, pun entuzijazma i poštuje sebi zadane obveze i ciljeve.

 

 

Sve u svemu, Jarac je grubijan meka srca.

Njegova izbranica se mora uvijek ponašati kao dama. Jarac se nikada neće opredijeliti za ženu koja je u društvu bučna ili se provokativno ponaša.

 

 

U razdoblju zrelosti, Jarac daje najbolje od sebe. U toj dobi prestaje gledati na ljubav kao na biološki proces, opušta se i omekšava. To je vrijeme kada i duhovno i tjelesno može djelovati zapanjujuće mlađe od svojih vršnjaka.

 

 

Niži tipovi su skloni nevjerstvima, pogotovo ako naiđu na nekoga tko je zgodniji ili mlađi od vas. Možda je u pitanju to što žele dokazati da su besprijekorni i vitalni i to najvjerojatnije zbog toga što su Jarčevi naklonjeni mnogim kompleksima. Da bi pobijedili svoju nesigurnost, mnogi od njih sebi zadaju vrlo ambiciozne planove na poslu, pa izgaraju na tome. Tako za vas imaju sve manje vremena, a i za prijatelje i sve ostalo što ne podrazumijeva posao. Kući će se vraćati potišteni, bit će kruti i zahtjevni prema vama, što sve ukupno ne može služiti kao preporuka za životnog partnera.

 

 

Samoživi licemjeri i mizantropi koji mrze najprije sebe pa onda cijeli svijet.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13