Znakovi za ljubav ili za izbjegavanje: Lav je dominantni hvalisavac, Škorpion šarmantni tiranin, a Jarac grubijan meka srca

Znakovi za ljubav ili za izbjegavanje: Lav je dominantni hvalisavac, Škorpion šarmantni tiranin, a Jarac grubijan meka srca

18. svibnja 2017. 0 By Admin

Vodenjak

Ako naletite na onog pravog Vodenjaka, može se slobodno reći da ste izvukli glavnu premiju na lutriji koja se zove ljubav! Imat ćete partnera koji je simpatičan, znatiželjan, obrazovan i informiran, uvijek originalan i interesantan. Činjenica da posjeduje toliko dobrih kvalitete ogleda se i u fascinantnom broja prijatelja koje ima, a koji s njim dijele mnoge njegove interese i borbu u humanitarne svrhe. Bit ćete ponosni na svog partnera zbog njegovih intelektualnih vrijednosti i mašte, ali nikada se nemojte žaliti na ostalo. Uvijek je uz vas, topao i nježan i što je najvažnije, vrlo originalan. Ako hoćete provjeriti jeli to Vodenjak kojeg treba voljeti ili bježati od njega, pokušajte testirati koliko je vjeran.

 

 

Najviše će ga privući tajanstvena i neuhvatljiva žena koja će dugo biti u stanju golicati njegovu radoznalost, te će ga redovito privlačiti žene koje je teže osvojiti.

 

 

Voli mijenjati žene, ali ne varajući ih pritom. Dok je s jednom, on joj dokraja pripada. Kad se napokon odluči na brak, muškarac Vodenjak postaje izuzetno vjeran, maštovit i ljubazan partner koji daje sve od sebe i pruža ženi osjećaj da je ona u središtu njegova svijeta.

 

 

Najgori predstavnici ovog znaka su apsolutno u stanju letjeti od jednog do drugog cvijeta. Ako ne želite patiti, nemojte se vezivati ​​za takvog Vodenjaka jer ćete na kraju shvatiti da ste se zaljubljivali u površnu, praznu osobu, koju uopće ne zanimaju vaši stavovi, poteškoće i radosti. Takve osobe će sve učiniti da opravdaju svoju lijenost, intelektualnu sujetu, a sve u svrhu prikrivanja svoje inkompetentnosti.

 

 

Nemarna i zaboravna osoba, raspikuća i boem, u krajnjoj liniji klošar, narkoman.

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13