Znakovi za ljubav ili za izbjegavanje: Lav je dominantni hvalisavac, Škorpion šarmantni tiranin, a Jarac grubijan meka srca

Znakovi za ljubav ili za izbjegavanje: Lav je dominantni hvalisavac, Škorpion šarmantni tiranin, a Jarac grubijan meka srca

18. svibnja 2017. 0 By Admin

Bik

Kako bi lijepo bilo voljeti Bika, ali onog Bika koji pripada boljoj polovici osoba rođenih u ovom znaku, a ne onom dijelu monstruoznih egoista. Radi se o osobama koje su jednostavne, praktične, sposobne da vam ponude sigurnu i konkretnu budućnost, sazdanu od zadovoljstava življenja u svojoj kući u kojoj ćete biti voljeni i poštovani od svih.

 

 

Sve to bit će začinjeno punom senzualnošću, maštom i pažnjom. Život bi vam mogao biti kao san koji ne smijete ničim narušiti. Ne dopustite da vam se pojavi strah od ljubomore. Imajte povjerenja u svog partnera jer će vas on voljeti i biti vam vjeran.

 

 

To je muškarac na kojeg se žena može potpuno osloniti. Dobar, mirne naravi, tolerantan i staložen, uvijek je naoružan beskrajnim strpljenjem. Ženi će uvijek oprostiti sitne greške, i neće joj uskratiti materijalna zadovoljstva, već će sam naslutiti i preduhitriti njezine želje. Često toliko idealizira partnericu da na nju upravlja svaku misao. Eventualni nesklad javlja se uglavnom zbog pretjerane ljubomore.

 

 

Kada se upoznate s Bikom prvo provjerite pripada li ovoj kategoriji ili možda onoj drugoj u kojoj su lijeni, tromi tipovi, vrlo povodljivi, ali bez stimulacije i interesa za svijet koji ih okružuje, što bi jednog dana moglo rezultirati i pomanjkanjem interesa za vas! Dakle, ako ga ne uzbudi baš ništa od onoga što činite za njega, ako jede bez osjećaja za mjeru, ne nadajte se puno boljoj budućnosti.

Krajnje je posesivan, pa je vrlo opasno činiti Bika ljubomornim.

 

 

Vrlo tvrdoglav, neumjeren u jelu i piću, osoba koja je potpuno nemoćna promijeniti negativan tijek događaja, često alkoholičar.

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13