Znakovi za ljubav ili za izbjegavanje: Lav je dominantni hvalisavac, Škorpion šarmantni tiranin, a Jarac grubijan meka srca

Znakovi za ljubav ili za izbjegavanje: Lav je dominantni hvalisavac, Škorpion šarmantni tiranin, a Jarac grubijan meka srca

18. svibnja 2017. 0 By Admin

Blizanci

Lako je zaljubiti se u osobu rođenu u znaku Blizanaca, pogotovo ako pripada onoj šaljivoj vrsti, spremnoj da vas svojom duhovitošću u svakom trenutku nasmije do suza i oraspoloži na duže vrijeme. S takvom osobom vam svakako neće biti dosadno jer su one uvijek obaviještene o svemu, nikada se ne ponavljaju i uvijek su zabavne.

 

 

Vole učiti, putuju, ali prije svega se vole viđati s prijateljima, ma čiji oni bili. U društvu su vrlo ugodni i raspoloženi. Vrlo su simpatični, veliki zavodnici, zato što računaju na svoju inteligenciju. U tom smislu su neodoljivi, što vas može i plašiti jer oni zavode onako, iz šale, ali ako su ozbiljno za nekoga vezani, neće se upuštati u neozbiljne izlete.

 

 

Među Blizancima se, ipak, nalaze i oni koji nisu toliko dopadljivi kao ovi prethodni. To su oni neslavni predstavnici ovog znaka o čijoj bi se inteligenciji moglo diskutirati i koji su više skloni krutosti i nepomirljivosti. Imaju stalnih ljubavnih problema, baš zato što se ne mogu emocionalno vezati. Česta je pojava nemoći i suzdržanosti. Površni su, cinični i teški.

 

 

Ako dakle uvidite da se vaš partner Blizanac više zanima za sebe samog nego za druge, ako svaki vaš projekt ne podržava već vas unaprijed osuđuje na propast, ne bi bilo loše da polako, ali sigurno, razmišljate o tihom odlasku. Ako se povrh svega pokaže da vam je partner nenaklonjen i u drugim stvarima, te da je onako malo hladan u vezi, najbolje bi bilo da ga ostavite jer se radi o nepopravljivom narcisoidnom tipu.

 

 

Nepouzdana i površna osoba, licemjer, u ekstremu čak i lopov.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13