Znakovi za ljubav ili za izbjegavanje: Lav je dominantni hvalisavac, Škorpion šarmantni tiranin, a Jarac grubijan meka srca

Znakovi za ljubav ili za izbjegavanje: Lav je dominantni hvalisavac, Škorpion šarmantni tiranin, a Jarac grubijan meka srca

18. svibnja 2017. 0 By Admin

Rak

Rakovi znaju biti vrlo ljupke, srdačne i širokogrudne osobe, izvrsni kao bračni partneri i nježni roditelji. Sviđa im se sve što je vezano za njihov dom. Za njih nema većeg zadovoljstva od onog koje osjete kada se poslije napornog radnog dana ili putovanja vrate svojoj kući, svojoj obitelji. Obožavaju obilježavanje godišnjica braka, kao uostalom i sve drugo što čini tradiciju jedne zajednice.

 

 

Vrlo je lako moguće da ćete s ovakvim Rakovima biti presretni i prezadovoljni. Obasipat će vas poklonima i nježnostima. Vrlo su pažljivi i nježni ljubavnici. Zato, nađite sebi ovakvog Raka, jer će takav imati jaku želju da s vama zasnuje obitelj i provede svoj život s vama.

 

 

Žena koja će čuvati njegovu obiteljsku osobnu intimu i koja će se prilagoditi čovjeku promjenjivih raspoloženja i nebrojenih tajnih snova, bit će nagrađena besprijekornom odanošću.

 

 

Ne dopustite da vas u ovome prevare neki loši primjerci Rakova. Prepoznat ćete ih po tome što su prije samoživi nego li ljubitelji kuće i obitelji. Također, prije bi se moglo reći da su rasipnici nego darežljivi. Kupit će vam poklon, ako hoće, ali za njega će utrošiti i čitavu plaću, bez mnogo razmišljanja, što ne bi učinili zajedno s prijateljima u restoranu ili za bilo koju drugu zabavu. Budite oprezni na bilo koji znak megalomanije, pogotovo ako je popraćen uvredljivim tonom, što će vam odmah dati do znanja da nešto ipak nije u redu.

 

 

Škrta i povučena osoba koja izbjegava odgovornosti i robuje predrasudama. Često može biti i ovisničkog karaktera.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13