Znakovi za ljubav ili za izbjegavanje: Lav je dominantni hvalisavac, Škorpion šarmantni tiranin, a Jarac grubijan meka srca

Znakovi za ljubav ili za izbjegavanje: Lav je dominantni hvalisavac, Škorpion šarmantni tiranin, a Jarac grubijan meka srca

18. svibnja 2017. 0 By Admin

Lav

Ako je riječ o dobrom kralju, logična posljedica je da ćete vi biti njegova kraljica ili obratno. Zbog toga Lavovi gotovo svakoga ostavljaju otvorenih usta, zbog otvorenosti i srdačnosti koju sa sobom i u sebi nose. Kada su sigurni u sebe, njihova prirodnost naprosto svakoga opčini. Jesu li Lavovi kao partneri pomalo dosadni? Ne, nipošto! Možda znaju biti s vremena na vrijeme megalomani, ali zato i te kako znaju zasukati rukave i vrijedno raditi, kao što znaju biti veseli i radosni poput djece. Oni su ljubavnici na zavidnoj razini, ozbiljni, uvijek prisutni, nježni i strastveni.

 

 

Strogo rukovodi svojom obitelji i vodi glavnu riječ, premda ne može sakriti meko srce, a oni koji ga vole ubrzo shvate koliko on ne trpi neposlušnost i nepoštivanje, a njegova žena mora dobro paziti da ga ne podcijeni pred društvom, jer on joj to neće oprostiti kao ni nevjerstvo. Lav je izuzetan roditelj, iako je poznato da pripadnici ovog znaka nemaju brojno potomstvo.

 

 

Valja međutim imati na umu da postoji i druga strana medalje! Potrudite se da ne završite u zagrljaju onih drugih Lavova. Na žalost, postoje i takvi, a oni su gunđala, vječito nezadovoljni, sebični, dominantni i arogantni. Takvi će vas natjerati, snagom svoje prepotencije, da radite ono što njima odgovara. Ne dopustite da budete iskorišteni. Postoje i oni Lavovi koji priznaju samo prava, ali ne i obveze, oni koji se samo vole zabavljati, ali ne i raditi, pa tako uvijek sjede nekom na grbači.

 

 

Ohola osoba koja troši golemu energiju za vlastitu promociju, hvalisavac koji zahtijeva apsolutnu potčinjenost.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13