Znakovi za ljubav ili za izbjegavanje: Lav je dominantni hvalisavac, Škorpion šarmantni tiranin, a Jarac grubijan meka srca

Znakovi za ljubav ili za izbjegavanje: Lav je dominantni hvalisavac, Škorpion šarmantni tiranin, a Jarac grubijan meka srca

18. svibnja 2017. 0 By Admin

Djevica

Djevice je lako voljeti, pogotovo one koje su snalažljive i koje znaju biti senzibilne i nježne. Takve Djevice će vam pokazati pažnju koju niste do sada apsolutno nigdje i ni kod koga sreli. Svakodnevni život s ovakvom Djevicom je vrlo lak i ugodan jer ona je u stanju biti vrlo praktična i osloboditi vas rješavanja nekih dosadnih obveza i poteškoća. Sve u svemu, na njih se čovjek ne bi imao zašto požaliti.

 

 

Veliki su radnici, uvijek aktivni i konkretni, ozbiljni i povjerljivi, spremni na konkretne prijedloge i akcije, ako su uvidjeli da imaju posla s pravim partnerom. Ne razmišljajte mnogo ako ste upoznali ovakvu Djevicu, odmah je “zauzmite”! Važno je međutim, ovdje zapamtiti da je i Djevicama potrebna velika pažnja i naklonost kojom vas one inače zasipaju.

 

 

Treba se samo naviknuti na njegove kritike i na ponešto pretjeranu štedljivost te prihvatiti činjenicu da se radi o cjepidlaki kojoj nema pomoći. Ako se ova prepreka savlada, izabranica se može potpuno opustiti uz sjajnog i privrženog muškarca Djevicu.

 

 

Ako upoznate Djevicu koja na vašem prvom sastanku s pločnika podigne novčić, ako joj u kući sve odiše skromnošću i štedljivošću, bit će da niste na pravom tragu. Naletjeli ste na škrticu, koja će isto kao i s novcem, biti škrta u osjećajima, iskazivanju poštovanja i ljubavi, entuzijazma i radosti, što će se godinama sve više pogoršavati. Uz objašnjenje da se radi samo o skromnosti, učinit će vas svojim robom.

 

Nezadovoljnik, vječito gunđalo bez konstruktivna plana, najčešće snob koji voli novac.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13