Znakovi za ljubav ili za izbjegavanje: Lav je dominantni hvalisavac, Škorpion šarmantni tiranin, a Jarac grubijan meka srca

Znakovi za ljubav ili za izbjegavanje: Lav je dominantni hvalisavac, Škorpion šarmantni tiranin, a Jarac grubijan meka srca

18. svibnja 2017. 0 By Admin

Vaga

a Vagom se slobodno možete opustiti i upustiti u ljubav, naročito ako je to ona Vaga koja odiše ravnotežom, staloženošću, profinjenošću i elegancijom. I pored toga što bi vi eventualno nastojali isprovocirati partnera rođenog u ovom znaku, budite sigurni da će on ipak sačuvati svoju uravnoteženost, pa tako s njim nikada nećete imati prilike doživjeti razne neugodne scene.

 

 

Pomoći će vam da osnujete topli dom u kojem ćete imati česte goste i nikada vam neće dozvoliti da se dosađujete jer će vas stalno voditi na vrlo lijepe i zanimljive susrete s vrlo interesantnim ljudima i mjestima. Vage su odlični ljubavnici i sa njima vam apsolutno ništa neće nedostajati. Iznad svega su vjerne, vole brak, jer im se čini da su sami kada nisu u njemu. Bez braka su kao bez harmonije, a Vage bi za harmoniju dale baš sve.

 

 

Istančanog ukusa, kadar da u ljudi već za prvog susreta stvori povjerenje, muškarac Vaga ne trpi vulgarnost i zbrku. Njegov dom mora biti skladan i uredan, tiha oaza, jer harmonija i sloga su mu najpotrebniji da bi održao vlastitu stabilnost.

 

 

Ipak, između ovih divnih primjeraka Vaga, kruže i oni koji nisu baš toliko zabavni. Ima ih zaluđenih za obveze, bez ikakve elegancije, koji od jedne obične kupnje naprave pravi pravcati cirkus. Štoviše, kod njih ona blaga i strastvena neodlučnost, tipična za Vage, tako je duboka i predstavlja u stvari vrlo neugodnu nesigurnost koja unosi nervozu.

 

 

Nepostojana, povodljiva, labilna, neraspoložena, prosta i samoživa osoba.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13