Mislite da su Bikovi ljubomorni? Čekajte da upoznate Blizanca, Lava…

Mislite da su Bikovi ljubomorni? Čekajte da upoznate Blizanca, Lava…

19. svibnja 2017. 0 By Admin

Vaga

Osobe rođene u znaku Vage kada su u vezi potpuno se posvete partneru i prosto ga obožavaju pa nemaju ni vremena ni potrebe za ljubomorom. Međutim, ako osete da je njihova dobrota iskorišćena, a tolerancija zloupotrebljena, Vage postaju nepredvidive pa čak i opasne. Njihova ljubomora se može pretvoriti u nešto vrlo snažno i zato je najbolje da izbegavaju konflikte.

 

 

Škorpija

Škorpije su vrlo ljubomorni horoskopski znak. Osobe rođene u ovom znaku su najčešće ljubomorne na sve i svakoga ko se približi njihovom partneru, bez obzira na to da li je to opravdano ili ne. Vrlo su osećajne osobe, zbog čega je njihove naglašene emocije, između ostalih i ljubomoru, vrlo teško obuzdati i iskontrolisati.

 

 

Strelac

Ovaj znak poprilično zrači ljubomorom, ali to nikada neće priznati jer bi time ugrozio svoj ponos. Takođe, osobe rođene u znaku Strelca, ukoliko dožive prevaru ili ih partner izneveri, to mu nikada neće oprostiti. Zato, ako ste u vezi sa Strelcem, na prve znakove ljubomore bi trebalo odmah reagovati i raščistiti nedoumice kako se situacija ne bi pretvorila u nerešivi problem.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4