NEDELJNI HOROSKOP OD 22. DO 28. MAJA 2017: Lav se provodi, Blizanci imaju prevelika ljubavna očekivanja, Vodolija ljubomorna…

NEDELJNI HOROSKOP OD 22. DO 28. MAJA 2017: Lav se provodi, Blizanci imaju prevelika ljubavna očekivanja, Vodolija ljubomorna…

19. svibnja 2017. 0 By Admin

BLIZANCI

LJUBAV: Nesklad u emotivnim odnosima i još više u vašim ljubavnim očekivanjima učiniće da se osećate frustrirano ili usamljeno. Bilo bi dobro prihvatiti ono što jeste i bez velikih ambicija čekati povoljnije dane. Oni će doći. Čekajte s osmehom.

 

 

KARIJERA: Celokupna situacija na radnom mestu mogla bi vam ove dane učiniti teškim. Stalno ćete imati osećaj da gubite tlo pod nogama ili da sve zavisi od drugih, a baš ništa o vama. To je samo privremeno. Setite se svojih dostignuća.

 

 

ZDRAVLJE&SAVET: Razgibajte područje vrata.

 

 

RAK

LJUBAV: Vaš ljubavni život postaće tiši, diskretniji. Oni u vezama nalaziće se na sasvim običnim mestima gde se kreću svakodnevno, dok će mogućnost izlazaka na atraktivne događaje zanemariti. Samci će flertovati s osobom s posla.

 

 

KARIJERA: Na poslu će se sve više osećati prava radna atmosfera. Vi ćete verovatno uveseljavati druge kad naiđu teže minute. Neko će možda kukati što ima puno posla, ali vi ćete sve okrenuti na šalu. Tako ćete podsticati i sebe i kolege.

 

 

ZDRAVLJE&SAVET: Manjak energije nadoknadite boljim planom.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5 6