NEDELJNI HOROSKOP OD 22. DO 28. MAJA 2017: Lav se provodi, Blizanci imaju prevelika ljubavna očekivanja, Vodolija ljubomorna…

NEDELJNI HOROSKOP OD 22. DO 28. MAJA 2017: Lav se provodi, Blizanci imaju prevelika ljubavna očekivanja, Vodolija ljubomorna…

19. svibnja 2017. 0 By Admin

VAGA

LJUBAV: Verovatno ćete se osećati usamljeno ili kao da se ceo svet urotio protiv vas. Primirite se i povucite u tišinu i meditaciju. Ne očekujte baš ništa od onog što trenutno imate. Tako ćete najbolje pregrmeti ovaj zahtevan period.

 

 

KARIJERA: Možda će vam se u prvi tren učiniti da se vaša znanja i stručnost ne vrednuju onako kako treba. Ipak, u drugom delu sedmice postajaćete sve potrebniji onima s kojim radite. Ne razmišljajte previše, jednostavno radite.

 

 

ZDRAVLJE&SAVET: Bolje je verovati nego sumnjati.

 

 

ŠKORPIJA

LJUBAV: Povremeno će vam se činiti kao da je ljubav na nekoj drugoj planeti. Osećaj usamljenosti i frustriranosti biće blag, ali prisutan. Najbolje je potražiti vesele ljude ili zanemariti brige baveći se onim za što znate da volite. Već će doći bolji dani.

 

 

KARIJERA: Moguće je da ćete ovih dana uspostaviti ili obnoviti poslovne kontakte s ljudima koji rade na nekom drugom kontinentu. To će vam svakako doneti dobrobit i proširiti horizonte. Koliko god izgledalo daleko, biće dobro.

 

 

ZDRAVLJE&SAVET: Budite suzdržaniji u reakcijama.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5 6