NEDELJNI HOROSKOP OD 22. DO 28. MAJA 2017: Lav se provodi, Blizanci imaju prevelika ljubavna očekivanja, Vodolija ljubomorna…

NEDELJNI HOROSKOP OD 22. DO 28. MAJA 2017: Lav se provodi, Blizanci imaju prevelika ljubavna očekivanja, Vodolija ljubomorna…

19. svibnja 2017. 0 By Admin

STRELAC

LJUBAV: Vedrina, pozitivan duh, smisao za humor – sve će to biti naglašeno u vašem privatnom životu ovih dana. Zato ne treba da se trudite previše, nego samo imajte otvorene oči i reagujte kad treba. Sve će se slagati samo od sebe, a vi uživajte.

KARIJERA: Nalazite se u periodu kad neke stvari treba definitivno da privedete kraju. Baš ova sedmica karakteristična je po tome. Završićete neke priče i okrenuti novi list. Kod nekih će to biti malo radikalnije. Ne žurite, nego se prvo odvažite.

 

 

ZDRAVLJE&SAVET: Pad imuniteta. Pazite na ishranu.

 

 

JARAC

LJUBAV: Veći deo svog slobodnog vremena provodićete u sasvim običnim aktivnostima uživajući u nečijoj naklonosti. Bez velike pompe znaćete da cenite sitnice, a voljena osoba će vam uzvraćati jednakom merom. Bićete zadovoljni i bez velikih prohteva.

 

 

KARIJERA: Počinje faza kad će se vaše znanje sve više ceniti. Budite svesni svoje stručnosti i slobodno prezentujte svoje sposobnosti. Moguće je da će vas sve više ljudi pitati za savet ili da će vam ponuditi usko specijalizovan posao.

 

 

ZDRAVLJE&SAVET: Uživajte u životu i u prirodi.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5 6