ŠKORPIJA – Mjesečni horoskop za jun 2017. godine

ŠKORPIJA – Mjesečni horoskop za jun 2017. godine

19. svibnja 2017. 0 By Admin

Ljubav:

Ako ste u vezi:
U odnosima sa bračnim ili emotivnim partnerom bićete vedri, zabavni, imaćete prijedloge koje će se vašem partneru dopasti i osmislićete zajedničke aktivnosti. Zahvaljujući Veneri koja će od 6. juna prolaziti kroz vaše polje braka i znak Bika gdje je u sjedištu i snažna, ostvarićete sa voljenom osobom snažnu bliskost i bićete punim srcem jedno uz drugo.

 
Potrudite se da razriješite ono što vam je u prethodnom periodu predstavljalo teškoću ili nesporazume koje ste imali u odnosu jer ćete za to imati dosta povoljnih prilika. Prema voljenoj osobi ćete ispoljavati nježnost, iskreno ćete pružati svoja osjećanja i umjećete da pokažete koliko vam je stalo. Imaćete i bolji osjećaj za to šta je vašem partneru potrebno.

 
Ako ste slobodni:
Pojaviće se neko ko će vas na prvi pogled privući i zaljubićete se ali ćete u isto vrijeme biti skloni da tu osobu idealizujete. To vas može spriječiti da se angažujete u dovoljnoj mjeri oko privlačenja mogućnosti da vas ta osoba primjeti i da se zainteresuje za vas. U drugoj polovini juna ćete biti realniji i naći ćete načina da privučete njenu pažnju. Trigon Venere sa Plutonom 23. juna vam može donijeti početak nove emotivne veze koja može da potraje dugo vremena.

 
Stariji Škorpioni će biti promjenljive sreće kada je riječ o ljubavi. Poželejće da zavedu osobu koja im je simpatija duže vrijeme, ali će pri tom sami biti zaneseni i to će više ličiti na platonsku ljubav nego što će uspjeti da započnu vezu.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3