Venera od danas kreće “forca” naprijed (u Ovnu): Svemir ima daleko bolje planove za vas – nego vi!

Venera od danas kreće “forca” naprijed (u Ovnu): Svemir ima daleko bolje planove za vas – nego vi!

19. svibnja 2017. 0 By Admin

Na polju financija, ovaj period donosi brze akcije koje će uroditi plodom samo ako munjevito reagiramo. Venera će tog 19. svibnja imati i opoziciju sa retrogradnim Jupiterom iz Vage. Ovo je aspekt ekstravagancije, pretjerivanja, megalomanskih izjava od kojih pomalo boli glava.

 

 

Venera 24. svibnja zatvara egzaktan kvadrat s Plutonom iz Jarca, što može uzrokovati velike psihičke krize, ljubomoru i potrebu da se ostvari apsolutna kontrola. Tih dana se suzdržite od ispada i radije se povucite. Nakon ovoga, slijedi oslobađanje i smirivanje tenzija.

Treća sedmica svibnja donosi Venerin trigon ka retrogradnom Saturnu iz Strijelca i konjunkciju ka Uranu. Venerin trigon ka retrogradnom Saturnu će nam konačno dati osjećaj emotivne stabilnosti u odnosima, koji su nas mučili već neko vrijeme. Druga prilika za stare znalce i one kojima je život namijenio postojanost.

 

 

Venera 3. lipnja formira egzaktu konjunkciju s Uranom! Evo nama preokreta, iznenađenja, događanja koja nam ni pijanim ne bi pala na pamet! Da, ljubavni grom iz vedrog neba će pogoditi baš one koji za sebe kažu da to “nema šanse”! Razmislite dva puta prije nego što to izustite, jer Uran priprema sve ono što ste rekli da je nemoguće.

 

 

Ovaj aspekt donosi potrebu da se polome tradicionalne stege, da se uruši sve što je dušu kidalo i lomilo, da se otpočne nešto novo, potpuno drugačije od svega viđenog. Ovo je zaljubljivanje na prvi pogled, početak odnosa u par sati, postajanje svega što smo vjerovali da “nema šanse”. Ovo je slika uragana koji stiže i nosi nas svojim pravcem.

 

 

Prepuštamo se voljno, surađujemo u svakom trenutku, jer mjesto gdje smo ne obećava. Pred nama je apsolutna promjena, šansa da se u sekundi ostvari konekcija koja će naše živote izmijeniti iz korijena i povesti nekim zdravijim pravcem. Vrijeme je da budemo najbolji mi koje znamo, vrijeme je da učinimo sve što nikada nismo, da bismo dosegli visine o kojima smo sanjali.

 

 

A okolina? Okolina će u čudu promatrati film koji se pred njihovim očima odvija. Bit će im neobično otkud vi u priči, kako ništa na to nije ukazivalo i slično. Netko vam sada daje priliku da blistate u svemu što jest, bez prekrajanja, jer ste samo takvi besprijekorni. I da, ovo su dani kada nebo spaja duše kojima je oduvijek bilo mjesto jednima kraj drugih.

 

 

Jovana Milekić / astroportal

Stranice: 1 2 3 4