VENERA U OVNU OD 19. MAJA DO 5. JUNA 2017: Ljubavni grom iz vedrog neba će pogoditi baš one koji za sebe kažu da to “nema šanse”

VENERA U OVNU OD 19. MAJA DO 5. JUNA 2017: Ljubavni grom iz vedrog neba će pogoditi baš one koji za sebe kažu da to “nema šanse”

19. svibnja 2017. 0 By Admin

Venera će u potpunosti biti direktna od 19. maja, kada se ponovo bude našla na 13. Ovna i fiksnoj zvezdi Alpheratz. Sama Venera u Ovnu predstavlja ratnicu koja ne pita možete li, već vas stihijski vodi u boj za emotivno zadovoljstvo. Sa Venerom u Ovnu ne igrate igre i ne pričate priče, nju ili uzmete za ruku i povedete kud treba, ili zaboravite da ste je upoznali. Reč je o Veneri koja ljubav vidi kao vrstu bojnog polja, u kome dobija ili gine. Treća opcija ne postoji.

 

 

 

Ova ratnica nam tokom svog boravka u Ovnu sprema darove, jer svaka Venera to čini. Njen prvi poklon je odlučnost, koja će se vratiti u naše živote, pa ćemo biti kadri da se sa životom uhvatimo u koštac odmah i sada. Sledeći dar je brzina rešavanja nekih spornih emotivnih situacija, koje su nas svojim trajanjem iscrpljivale. Naposletku, ova Venera će nas naučiti kako živeti odmah i ovde, i kako osetiti punoću trenutka.

 

 

U trenutku kada Venera bude krenula u potpunosti direktno, tranzitni Mars će sa njom imati aspekt sekstila. Ovaj sekstil Venere iz Ovna i Marsa iz Blizanaca nam u drugoj polovini maja donosi ubrzanje na polju emotivnih odnosa. Odnosi tada započeti će biti ispunjeni velikim entuzijazmom kao i predusretljivošću obe strane. Kratak put, izlazak za 10 minuta i slično, samo su neke od stvari kojima će se partneri međusobno iznenađivati. Dah svežine i radost življenja obeležiće naše dane.

 

Na polju finansija, ovaj period donosi brze akcije koje će uroditi plodom samo ako munjevito reagujemo. Venera će tog 19. maja imati i opoziciju sa retrogradnim Jupiterom iz Vage. Ovo je aspekt ekstravagancije, preterivanja, megalomanskih izjava od kojih pomalo boli glava.

 

Venera 24. maja zatvara egzaktan kvadrat sa Plutonom iz Jarca, što može uzrokovati velike psihičke krize, ljubomoru i potrebu da se ostvari apsolutna kontrola. Tih dana se uzdržite od ispada i radije se povucite. Nakon ovoga, sledi oslobađanje i smirivanje tenzija.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4