VENERA U OVNU OD 19. MAJA DO 5. JUNA 2017: Ljubavni grom iz vedrog neba će pogoditi baš one koji za sebe kažu da to “nema šanse”

VENERA U OVNU OD 19. MAJA DO 5. JUNA 2017: Ljubavni grom iz vedrog neba će pogoditi baš one koji za sebe kažu da to “nema šanse”

19. svibnja 2017. 0 By Admin

Treća sedmica maja donosi Venerin trigon ka retrogradnom Saturnu iz Strelca i konjunkciju ka Uranu. Venerin trigon ka retrogradnom Saturnu će nam konačno dati osećaj emotivne stabilnosti u odnosima, koji su nas mučili već neko vreme. Druga prilika za stare znalce i one kojima je život namenio postojanost.

 

 

Venera 3. juna formira egzaktu konjunkciju sa Uranom! Evo nama preokreta, iznenađenja, dešavanja koja nam ni pijanim ne bi pala na pamet!Da, ljubavni grom iz vedrog neba će pogoditi baš one koji za sebe kažu da to “nema šanse”! Razmislite dva puta pre nego što to izustite, jer Uran priprema sve ono što ste rekli da je nemoguće.

 

Ovaj aspekt donosi potrebu da se polome tradicionalne stege, da se uruši sve što je dušu kidalo i lomilo, da se otpočne nešto novo, potpuno drugačije od svega viđenog. Ovo je zaljubljivanje na prvi pogled, početak odnosa u par sati, postajanje svega što smo verovali da “nema šanse”. Ovo je slika uragana koji stiže i nosi nas svojim pravcem.

 

 

Prepuštamo se voljno, sarađujemo u svakom trenutku, jer mesto gde smo ne obećava. Pred nama je apsolutna promena, šansa da se u sekundi ostvari konekcija koja će naše živote izmeniti iz korena i povesti nekim zdravijim pravcem. Vreme je da budemo najbolji mi koje znamo, vreme je da uradimo sve što nikada nismo, da bi smo dosegli visine o kojima smo sanjali.

 

 

A okolina? Okolina će u čudu posmatrati film koji se pred njihovim očima odvija. Biće im neobično otkud vi u priči, kako ništa na to nije ukazivalo, i slično. Neko vam sada daje priliku da blistate u svemu što jeste, bez prekrajanja, jer ste samo takvi besprekorni. I da, ovo su dani kada nebo spaja duše kojima je oduvek bilo mesto jednih kraj drugih.

 

Srećno!

Stranice: 1 2 3 4