Mračni muški ljubavni horoskop: Ovan je egomanijak, Raku najbitniji alkohol

Mračni muški ljubavni horoskop: Ovan je egomanijak, Raku najbitniji alkohol

20. svibnja 2017. 0 By Admin

Rak

Nije tačno da mu je samo bitna porodica i brak. Bitan mu je i alkohol. Ovaj pasionirani ljubitelj ceđene kajsije i dunje, se rodio da bi napravio porodicu, da bi imao šta da uništi. Bitno je da žena ima dobro telo i da joj kecelja dobro stoji u kuhinji, i odmah se zaljubljuje. Ne ostavlja, njega ostavljaju, zbog treznijih, ako uspeju naravno.

Lav

Njegovo sebičanstvo vidi samo savršen odraz u ogledalu, o drugima ne razmišlja, osim ako nisu ukrasi iza glavnog lika u tom ogledalu. Najveći prijatelj ste kada mu vičete „To care“. Kada mu kažete „smanji to vežbanje, dosadan si kao svrab“ okreće se i odlazi uz salve reči i uvreda. Upada u paranoju kada mu se kaže da mu se pojavila seda na kosi, o borama da i ne govorimo, teretana i antiejdž kreme mu postaju najbolji prijatelji kako vreme prolazi. Sujeta mu je srednje ime, i prosto mu je neverovatno da čovek kao što je on može da ostari i da ne daj bože umre. Njega je nemoguće ostaviti, on i onako nikad nije prisutan.

Devica

Sitničavo, dosadno, i paranoidno stvorenje. Grlo ispira venišom, a hranu jede pincetom. Majstor da drži moralna predavanja dok sms-uje sa nekom od svojih tajnih drugarica. Glumi hrabrost, a ustvari ga je strah od svega. „Izdala si me, nož si mi zabila u leđa! Nikada nećeš naći čoveka kao što sam ja!“

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4