Mračni muški ljubavni horoskop: Ovan je egomanijak, Raku najbitniji alkohol

Mračni muški ljubavni horoskop: Ovan je egomanijak, Raku najbitniji alkohol

20. svibnja 2017. 0 By Admin

Vaga

On sam ne zna šta hoće tokom celog života. Nervira okolinu svojim manjkom samopuzdanja, naglašenim emocijama i napadima nervoze. Usled svih ovih stanja pretvara se u kocku leda i dobijamo čoveka koji pati od manične depresije. Uvek ga svi vole iz nerazjašnjenih razloga. Obožava da koristi reč „projekat“ – Evo sad nešto pregovoram oko svog projekta, mnogo sam u žurbi, zovem te kasnije . I onda uđe u GSP . On da ostavi? Pa hoće, ako naleti na naslednicu Rokfelerovog nasledstva.

Škorpija

Pokušajte da ga zeznete i gotovi ste. U pravom smislu te reči. Opsesivan, posesivan i mračan, nikad ne zaboravlja i živi sekund duže nego njegov glavni neprijatelj. Na njegovom meniju može se naći svaki čovek koji ga izda, prevari i slaže. Ovaj čovek ako ne uspe da osvoji, pokuša da vas pojede, a ako to ne uspe onda samo ide dalje. On napušta i sveti se. Zapravo najčešće se tako osveti. Žrtvina pokoljenja imaju urođen strah od senki.

Strelac

Kompleksi igraju kolo u njegovoj auri. O svemu zna nešto, u svemu je uporan, naročito u pokušaju da glavom prođe kroz zid, sve dok mu glava ne eksplodira. Nema problem da nakon toga slaže kako sad prolazi kroz novi zid jer je stari srušio prvim udarcem glavom. Misli da je superstar, a u stvari je neostvareni sportista.

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4