Mračni muški ljubavni horoskop: Ovan je egomanijak, Raku najbitniji alkohol

Mračni muški ljubavni horoskop: Ovan je egomanijak, Raku najbitniji alkohol

20. svibnja 2017. 0 By Admin

Jarac

Nezgodan znak koji ima životni plan već u šestoj godini života. Ako mu se uklopite u plan kvartalno, voleće vas sigurno na godišnjem nivou. Imaće i plan kako da vas njegova mama zavoli jer je ovom Edipu to najbitnija stavka. Uvek igra na sigurno i lako zanemaruje emocije jer su one nebitne. Društveni status je najbitniji. Mora da napravi plan da bi vas ostavio. Dok razrađuje taj plan, muči te igrom hoću-neću izvlačeći se problemima sa mamom. Kada to odluči vi ste već na ivici nervnog sloma.

Vodolija

Posmatrajući jednu Vodoliju , čovek lako može da zaključi da se Alchajmer dobija odmah po rođenju. Nema nikave planove, sve se u životu dešava odjednom. Prezire one koji pokušavaju da ga strpaju u šablon, buntovan vrlo često bez razloga. Sve što kaže od nekog je čuo ili ukrao, posle dve nedelje tuđih priča, mora da okrene kasetu i pusti je ispočetka. Kako da vas ostavi kada ne može da se seti tvog imena?

Ribe

Ili zločinac ili narkoman ili neshvaćeni umetnik, ili sve to kombinovano. Rodio se kao žrtva, a patetika mu je bila babica na porođaju. Dok piše svoje pesme i naliva se vinom odbrojava sate kada je vreme za novi LSD. Napisaće pesmu, ostaviti poruku ispod kako veruje u idealnu ljubav, a onda će uraditi nešto nezamislivo. To je njegov najbolji plan koji je smislio da bi vas ostavio.

Izvor: Noizz.rs

Stranice: 1 2 3 4