Nedeljni Ljubavni Horoskop od 21. do 28. maja: Bik uživa u ljubavi, Vagi jedan telefonski poziv menja  život, slobodne Škorpije  i Jarčeve će obardovati novo poznanstvo, Ribe postavljaju prioritete…

Nedeljni Ljubavni Horoskop od 21. do 28. maja: Bik uživa u ljubavi, Vagi jedan telefonski poziv menja život, slobodne Škorpije i Jarčeve će obardovati novo poznanstvo, Ribe postavljaju prioritete…

20. svibnja 2017. 0 By Admin

BLIZANCI

Početak nedelje biće vam neobično uzbudljiv, pa se može dogoditi da se izmorite i loše funkcionišete kasnije u toku nedelje. Nemojte očekivati da će vaše kolege sa posla to razumeti. I ne treba da razumeju. Vi jednostavno morate razgraničiti te dve stvari. Suze na poslu niko neće tolerisati.

 

 

Neće čak ni sreću, ako zbog toga ne budete mogli da radite kako treba. Za vikend budite slobodni da osobu do koje vam je stalo pozovete na večeru ili u šetnju i dogodiće vam se puno toga lepog što ćete pamtiti ceo zivot. Zvezde će biti na vašoj strani. Iskoristite to!

 

 

RAK

Vaša sposobnost da istupite i preuzmete vođstvo dolazi do izražaja već u ponedeljak. Čak i ako se nađete u najobičnijoj situaciji, na primer u opuštenoj šetnji, okolina će primetiti ono od čega ste sazdani – a pogotovo potencijalna simpatija. Sreda i četvrtak su naročito povoljni dani za organizaciju na ljubavnom planu.

 

Ove nedelje vi ste ta polovina koja će voditi glavnu reč u vezi. Za vikend ćete biti zadovoljni pravcem u kome se razvija vaš odnos, nađite vremena samo za vas i partnera.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5 6