Nedeljni Ljubavni Horoskop od 21. do 28. maja: Bik uživa u ljubavi, Vagi jedan telefonski poziv menja  život, slobodne Škorpije  i Jarčeve će obardovati novo poznanstvo, Ribe postavljaju prioritete…

Nedeljni Ljubavni Horoskop od 21. do 28. maja: Bik uživa u ljubavi, Vagi jedan telefonski poziv menja život, slobodne Škorpije i Jarčeve će obardovati novo poznanstvo, Ribe postavljaju prioritete…

20. svibnja 2017. 0 By Admin

LAV

Obratite pažnju već na početku nedelje kome šta poveravate, a tiče se ljubavnog života. Neko u vašoj okolini je zavidan na vaš odnos i nema iskrene namere. Držite se samo društva proverenih prijatelja. Stvari će postati mnogo opuštenije sredinom nedelje, tada nećete morati da brinete da li iko zloupotrebljava vaše poverenje.

 

 

Uživaćete u divnim momentima provedenim sa vašim voljenim bićem. Pokušajte da izdvojite vreme da zadovoljite vaš avanturistički duh. Uplatite aranžman za produženi vikend i okušajte se u nekom ekstremnom sportu, zašto da ne?

 

 

DEVICA

Ko ne reskira, ne profitira – već na samom početku nedelje skupite hrabrosti i pozovite vašu tajnu simpatiju na prvi sastanak. Ako to ne učinite, izvesno je da ćete kasnije zažaliti. Iako se stvari ne budu razvijale kako ste isprva očekivali, pokušajte da shvatite da je realnost jedno, a fantazije drugo. Imajte realna očekivanja, prijatno ćete se iznenaditi.

 

 

Sredinom nedelje, možete da očekujete konflikte sa prijateljima, zbog toga što ćete biti iritabilniji nego inače. Pokušajte da se osamite na par dana, dok tenzija ne prođe. U nedelju nađite vremena da porazmislite o budućnosti vaše veze.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5 6