Nedeljni Ljubavni Horoskop od 21. do 28. maja: Bik uživa u ljubavi, Vagi jedan telefonski poziv menja  život, slobodne Škorpije  i Jarčeve će obardovati novo poznanstvo, Ribe postavljaju prioritete…

Nedeljni Ljubavni Horoskop od 21. do 28. maja: Bik uživa u ljubavi, Vagi jedan telefonski poziv menja život, slobodne Škorpije i Jarčeve će obardovati novo poznanstvo, Ribe postavljaju prioritete…

20. svibnja 2017. 0 By Admin

VODOLIJA

Imaćete potrebu da ugađate svima oko sebe tokom cele nedelje, pa ako ste u vezi, voljena osoba će biti oduševljena vašim ponašanjem. Ništa vam neće biti teško i za vas od ponedeljka ne postoje granice! Male stvari vam okupiraju pažnju u utorak – pripazite se toga da ne budete sitničavi i nemojte prigovarati ako nije sve onako kako ste zamislili.

 

 

O vašim osećanjima ćete dosta razmišljati u četvrtak i petak, pa ako ste u dužoj vezi ili braku, bićete spremni da donesete neke važne životne odluke. U nedelju vas očekuje dosta telefonskih razgovora.

 

 

RIBE

Pokušaji da ispravite nešto što ste skrivili u proteklom periodu neće uroditi plodom, ali to nije razlog da očajavate. Potrebno je malo strpljenja i vremena i mnoge stvari će ponovo doći na svoje mesto. Od utorka povedite računa o tome šta govorite u prisustvu voljene osobe – ona će najverovatnije biti prilično osetljiva na prigovore i kritike.

 

U utorak i sredu nećete biti raspoloženi za romantiku i ljubavna pitanja, dobro bi bilo oda se okrenete hobijima ili poslu kojim se bavite. Za vikend, pokušajte da odredite šta vam je zaista bitno u životu.

 

horoskopius.com

Stranice: 1 2 3 4 5 6