Venerini aspekti od 19.5. do 6.6.: Oganj emocija – spremite se za pretjerivanja!

Venerini aspekti od 19.5. do 6.6.: Oganj emocija – spremite se za pretjerivanja!

20. svibnja 2017. 0 By Admin

Ovaj Mars nema mira, mir je njemu običan, dosadan, a on previše voli život da bi dozvolio da dani mirno protječu pored njega. Imate mnogo obaveza i ne znate kako sve obaviti? Ovaj aspekt će vam pomoći u tome. Naravno, shodno vašim natalnim postavkama ovih planeta. Ali svakako da će svatko od nas imati, makar mrvicu više, energije, entuzijazma i ambicije.

 

 

Ako osjetite da vam dan brzo prolazi, ali produktivnije nego inače i ako na kraju dana shvatite da ste ostvarili sve planirano, osjećate utjecaj ovog aspekta. Kasno ćete lijegati, rano ustajati, malo spavati, a imati više energije nego prethodnih tjedana. Ovaj aspekt najviše će osjećati svi oni koji imaju u svom natalu Veneru u Ovnu ili Mars u Blizancima, svi oni sa Sunčevim znakom u Ovnu ili Blizancima, i naravno oni s natalnim aspektom sekstila ove dvije planete.

 

 

U isto ovo vrijeme, tranzitna Venera u Ovnu tvorit će aspekt opozicije s retrogradnim Jupiterom u Vagi. Egzaktno 19. svibnja, a utjecaj ovog aspekta osjećati će se do 25. svibnja. Rat i balans. Prkos i mir. Bunt i harmonija. Onaj koji otima njegovo i onaj koji osvaja njegovo. Spremite se za pretjerivanja.

Prenaglašene emocije će nas pratiti. Manjak strpljenja i dašak nerazumijevanja svega onoga što se protivi našim trenutnim željama. Dragi moji Ovnovi i svi s Ovnom u podznaku, i drage moje Vage i oni s podznakom u Vagi, dopustite da vam netko dokaže da ponekad niste u pravu. I nemojte dizati nos zbog toga, sve je to dio života.

 

 

Tranzitna Venera u Ovnu tvorit će aspekt kvadrata s retrogradnim Plutonom u Jarcu, od 20. do 31. svibnja, egzaktno 26. svibnja. Svakako da Venera u Ovnu nikada nije bila suptilna u emocijama. Ona i voli i mrzi jednakim žarom.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4