Nedeljni horoskop za period od 21. do 28. maja 2017. godine: Ovan obnavlja staru ljubav, Bik uživa u avanturama, pred Blizancima teška sedmica, Ribe po običaju sve iskomplikuju…

Nedeljni horoskop za period od 21. do 28. maja 2017. godine: Ovan obnavlja staru ljubav, Bik uživa u avanturama, pred Blizancima teška sedmica, Ribe po običaju sve iskomplikuju…

21. svibnja 2017. 0 By Admin

STRELAC (23. 11 – 21. 12)

Posao – Osobe sa kojima bi trebalo da dogovarate nove poslove kao da ne pričaju vašim jezikom. Što se posla tiče, ulazite u period u kojem će mnogi događaji biti protiv, a i teško ćete ugovarati poslove. Ukoliko smireno i temeljno posmatrate probleme, imate veće šanse da ih povoljno rešite.

 

 

Ljubav – Koliko god se trudili da smirite nesuglasice, druga strana će forsirati probleme. Zato se jedino potrudite da održite lični mir i da se ne pecate na sukob kao model funkcionisanja veze kod nestabilnih i nezrelih osoba.

 

 

Zdravlje – Manji problemi sa vratom, kičmom i bubrezima. Budite veoma oprezni u saobraćaju i čuvajte se povreda i padova.

 

 

JARAC (22. 12 – 20. 1)

Posao – Aspekti posla su se pretvorili u iščekivanje povoljnog raspleta i održavanje monotone situacije, praćene povećanim redovnim problemima. Sve što je novo dobro proverite koliko zaista može da se ostvari da ne biste rasipali energiju na poslove koji su bez konkretnog osnova.

 

 

Ljubav – Stagnacija je osnova emotivnog života u nastupajućem periodu. Kako se bliži kraj nedelje tako se dinamika pojačava, pa je moguće da tokom mladog Meseca dođe do nekih bitnih dešavanja. Period je prilično nestabilan i pazite šta ste naumili.

 

 

Zdravlje – Neophodno je prolećno čišćenje organizma od toksina. Vreme je za redovnu kontrolu.

 

 

VODOLIJA (21. 1 – 19. 2)

Posao – Očekivanja i realizacija su podeljeni u nedodirljive celine koje se periodično preklope kad to najmanje očekujete. Kako niste u stanju objektivno da posmatrate poslovnu situaciju, promenite ugao gledanja, a situacija nije ni približno tako dramatična kao što mislite.

 

 

Ljubav – Emocije se stabilizuju i sve što je ugrožavalo odnose s partnerom ovih dana uspećete da dovedete u red. Polako rešavate nesporazume i probleme iz prethodnog perioda, ali nemojte biti nestrpljivi i odmah otvarati sve što vas muči.

 

 

Zdravlje – Prehlade, alergije, infekcije i problemi sa grlom izazvane su oslabljenim imunitetom.

 

 

RIBE (20. 2 – 20. 3)

Posao – Uprkos tekućim problemima, budite istrajni u poslovima koje ste započeli. Sve promene koje planirate deo su dužeg puta, tako da ne očekujte laka i brza rešenja. Polje finansija je naglašeno, pa bi bilo dobro da se fokusirate na prethodna dešavanja koja niste uspeli da realizujete.

 

 

Ljubav – Emotivni odnosi su relativno komplikovani, ali sa tendencijom da se polako srede i da dođe do konkretnih rezultata, pogotovo kod pripadika znaka koji su duže vreme imali nedefinisanu situaciju.

 

Zdravlje – Vaš najveći problem je preterano nerviranje, zbog čega ovih dana možete imati zdravstvenih neprijatnosti.

 

novosti.rs

Stranice: 1 2 3 4 5