BESNI SU, MA MNOGO SU BESNI: Škorpije bi izvadile oči, Jarčevi čekaju pravi trenutak za osvetu

BESNI SU, MA MNOGO SU BESNI: Škorpije bi izvadile oči, Jarčevi čekaju pravi trenutak za osvetu

22. svibnja 2017. 0 By Admin

Vaga kažnjava ćutanjem
Vaga je znak pravednika – njihova je kosmička dužnost da isteraju pravdu. S druge strane, oni vole dramu, a u konfliktu pogoršavaju stvari sve dok ne nastane totalni rat. Njihova je omiljena taktika hlanoća – apsolutno ignorisanje i kuliranje. Ovakvo ponašanje mogu da nastave godinama, a ako ih okrivljeni pita “zašto”, napraviće ih ludima i reći da ne znaju o čemu pričaju. Ipak, ponekad im se upornošću i dugotrajnim dodvoravanjem može iskupiti – žele istinsko kajanje.

 

Od osvete Škorpije bežite
Ako ste s nečim duboko uvredili ili povredili pripadnike ovog znaka, bolje vam je da promenite posao, mesto gde živote, ma i planetu. Naime, oni su prvaci osvete. Teško opraštaju, a njihova je osveta dobro osmišljena i, što je najbolje, nema joj kraja – sipaće otrov kad god im se ukrste putevi s onim ko ih je povredio.

 

 

Strelac pre žali nego što mrzi
S pripadnikom ovog znaka velika je verovatnoća da konfliktna situacija prođe bez krvoprolića, jer Strelac ima tendenciju da ništa ne uzima lično – tako im je lakše u životu. Zato je teško kod njih izazvati veliko ogorčenje, a kako su empatični, više će žaliti onog ko im je naneo zlo nego što će ga mrziti. Ipak, ako im se probude osvetničke namere – deluju trenutno i argumentovano.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4