HOROSKOP U VLADAVINI BLIZANACA: Saznajte šta vas čeka od 22. maja do 21. juna 2017.

HOROSKOP U VLADAVINI BLIZANACA: Saznajte šta vas čeka od 22. maja do 21. juna 2017.

22. svibnja 2017. 0 By Admin

BIK (21. 4 – 21. 5)

Posao

Boravak vašeg vladara, Venere, u problematičnom, dvanaestom polju sve do 6. juna, siguran je znak upozorenja da će prve dve nedelje perioda biti kritične, a realizacija poslovnih ciljeva manja od očekivane. Stoga nemojte previše forsirati događaje već budite strpljivi dok se stvari ne postave na pravo mesto. Budući da još nije vreme za akciju, iskoristite ovaj period za “pripremu terena” za ostvarenje ciljeva.

 

Bićete u prilici da ponovo aktivirate neke ranije pregovore i dogovore i to bi trebalo da iskoristite. Ukoliko morate da rešavate izvesne pravne “začkoljice”, početak juna je najpovoljniji. Moguće je da neka važna dokumentacija kasni zbog prethodne Merkurove retrogradnosti u vašem znaku. Posle 7. juna finansijska kriza se postepeno sređuje. Ipak, obratite pažnju na troškove i izbegavajte pozajmice.

 

 

Ljubav

Do 6. juna, zahvaljujući Veneri u dvanaestom polju, povoljan period za tajne veze, ali, ako vam je stalo do emotivne harmonije, bolje bi bilo da ne eksperimentišete i da budete realniji. Utoliko više što Mars, vladar vašeg polja partnerstva svojim prolaskom kroz znak Blizanaca, a vaše drugo polje, nekako sve svodi na materijalne vrednosti.

 

 

Posle 5. juna prelazi u znak Raka, vaše treće polje i donosi mogućnost da započnete vezu sa osobom iz neposrednog okruženja. Ipak, imajte na umu da ovakav položaj planete strasti ukazuje i na određena psihološka opterećenja. Imate utisak da na vašu emocionalnu sigurnost najbolje deluju neke dobro isplanirane ili unapred izrežirane situacije. Međutim, u emotivnom zanosu na kraju ćete učiniti ono što vam srce nalaže, a ne razum. Stalo vam je da unapredite svoj ljubavni i intimni život. Prihvatite novu ljubavnu romansu bez oklevanja.

 

 

Zdravlje

Ugroženo zdravlje, pogotovo, disajni putevi. Moguće zdravstvene tegobe zbog alergija, kao i bolovi u nogama zbog nekretanja i loše cirkulacije.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12