HOROSKOP U VLADAVINI BLIZANACA: Saznajte šta vas čeka od 22. maja do 21. juna 2017.

HOROSKOP U VLADAVINI BLIZANACA: Saznajte šta vas čeka od 22. maja do 21. juna 2017.

22. svibnja 2017. 0 By Admin

DEVICA (23. 8 – 22. 9)

Posao

Velike promene u firmi, ili u poslu generalno, konačno kreću pravcem koji vama odgovara. Ako planirate renoviranje kuće, trebalo bi da to sada uradite. Ovaj mesec vam je naklonjen za sve nove poslovne projekte, naročito sa osobama koje nisu iz vašeg mesta ili su pak na boljim pozicijama od vas. Ipak, ne očekujte velike preokrete, jer postoje određene prepreke u ispunjavanju vaših velikih ciljeva. Zato se radije usmerite na ostvarenje manjih poslova.

 

 

Bićete u situaciji da drugi utiču na vaše mišljenje što će vas činiti dosta nezadovoljnim i neodlučnim. Ipak budite spremni da razmotrite i eventualno prihvatite iznenadne ponude, iako vam to nije svojstveno. Posle dugog perioda nesigurnosti, sada dobijate podršku planeta i konačno se neke stvari rešavaju, naročito posle 7. juna, kada vaš vladar uđe u znak Blizanaca, u vaše polje karijere. Neki problemi se sami rešavaju dok drugi zahtevaju pomoć prijatelja.

 

 

Ljubav

Venera u osmom polju komplikuje ljubavni život pa zato radije izbegavajte teške teme u prvom delu perioda dok je u znaku Ovna. Situacija se menja u pozitivnom pravcu njenim prelaskom u Bika i vaše deveto polje. Ne plašite se ljubavi koja može da vam donese zadovoljstvo. Nisu važne godine, ako ste vi ispunjeni nadom i željom, slobodno nastavite kontakt.

 

 

Uživajte u novim ljubavnim izazovima, ali budite i dovoljno iskreni u izražavanju svojih osećanja. Ako ste dugo u vezi, a niste spremni na kompromise, situacija može biti prilično napeta. Ne pokušavajte da rešavate stare probleme jer nećete imati uspeha u tome. Za one u braku ovo će biti poprilično napet period. Ukoliko ste mladi ili slobodni, priželjkujete novu ljubavnu romansu, možda sa mlađim partnerom. Više se družite i krećite u krugu nekih novih ljudi.

 

 

Zdravlje

Mogući problemi sa mokraćnim kanalima ili prehlade. Čuvajte se virusnih infekcija koje mogu da naškode vašem srcu. Pazite gde hodate, izbegavajte mračne ulice.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12