HOROSKOP U VLADAVINI BLIZANACA: Saznajte šta vas čeka od 22. maja do 21. juna 2017.

HOROSKOP U VLADAVINI BLIZANACA: Saznajte šta vas čeka od 22. maja do 21. juna 2017.

22. svibnja 2017. 0 By Admin

STRELAC (23. 11 – 21. 12)

Posao

Nakon nekoliko meseci retrogradnosti, vladar vašeg znaka Jupiter usporava pred okret i prelazak u direktno kretanje. Ovakvo stanje vladajuće planete govori o periodu stagnacije u mnogobrojnim dešavanjima oko vas. Vaši planovi za saradnju sa osobama iz inostranstva ili iz drugih gradova moraće da sačekaju drugu polovinu juna. Tačnije, mnoge stvari će se pokrenuti sa mrtve tačke u poslednjoj nedelji perioda, ali sve to će se odvijati usporeno.

 

 

Neki od pripadnika vašeg znaka mogu da se nadaju novim poslovnim ponudama koje donosi pozicija Marsa u sedmom polju. Iako na prvi pogled deluju zanimljivo, novi poslovi mogli bi da budu problematični, na šta ukazuje opozicija Marsa sa Saturnom. Tokom ovog perioda obavićete mnoštvo razgovora i biće potrebno da sredite neke papire i dokumenta u vezi s poslom. Vi ste možda i najgore prošli tokom prethodnog perioda i zato sada morate biti strpljivi, jer je pred vama mirniji poslovni period.

 

 

Ljubav

Igrate na pogrešnu kartu, pokušavajući da zaštitite sebe od emotivnog razočaranja. Sa Marsom u vašem sedmom polju, sukobi su neizbežni i obeležiće nastupajuće dane, sve do prve nedelje juna. Možda ćete poželeti da imate malo više slobode ili odnos koji vas neće opterećivati. Neki od vas će se upustiti u tajne veze, a moguća je romansa sa nekim koga ćete upoznati na putovanju. Odnos sa partnerom je već neko vreme poljuljan zbog uzajamnog nepoverenja. Kako bilo, potrebna vam je promena.

 

 

Potrebno je da iskreno razgovarate sa voljenom osobom i da otvoreno preispitate zajedničke planove. Za one koji su u braku povoljniji period počinje od juna. Potrudite se da maksimalno uživate u zajedničkim trenucima. Uz malo dobre volje svi vaši ljubavni snovi i planovi mogu da se ostvare. Za sve slobodne uskoro dolazi pravo vreme za nove ljubavi.

 

 

Zdravlje

Više šetajte, udahnite svež vazduh punim plućima, ojačajte imunitet. Čuvajte se povreda, upala i infekcija. Ako ste stariji, kontrolišite pritisak koji može da bude uzrok glavobolja.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12