Dnevni horoskop za 25. maj:  Ovan u sjajnoj formi, Blizanci emotivni, Vaga će imati neočekivani dobitak, Jarac gubi interes za  partnera…

Dnevni horoskop za 25. maj: Ovan u sjajnoj formi, Blizanci emotivni, Vaga će imati neočekivani dobitak, Jarac gubi interes za partnera…

24. svibnja 2017. 0 By Admin

blizanci

POSAO
Samouvereno branite svoje interese, ali postoje dodatne komplikacije koje otežavaju vaš poslovni ili društveni položaj. Potrebno je da racionalno koristite svoju energiju.
LJUBAV
Osećate veliki emotivni zanos, ali kao da vam nedostaje dobra prilika da izrazite svoje namere. Partner ili osoba koja vam se dopada, vešto izmiče pred vašim pozivima. Promenite svoj stil ponašanja.
ZDRAVLJE
Problemi sa grlom.

 

 

rak

POSAO
Delujete aktivno na različitim stranama. Postoji osoba koja može da nagradi vaše intelektualne sposobnosti ili praktičnu pamet. Novi poslovni kontakti koje ste ostvarili najavljuju širi društveni značaj ili uticaj.
LJUBAV
U ljubavnom životu osećate se kao da ste uplovili u hladne emotivne vode. Sada tražite dobro rešenje ili izlaz u novom društvu. Priželjkujete nečije razumevanje.
ZDRAVLJE
Osećate se dobro.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5 6