Dolazi nam Mladi Mjesec Istine (25.5.), Shanijev (Saturnov) rođendan: Pripremite se za TESTOVE!

Dolazi nam Mladi Mjesec Istine (25.5.), Shanijev (Saturnov) rođendan: Pripremite se za TESTOVE!

24. svibnja 2017. 0 By Admin

Mladi mjesec Istine

Mladi Mjesec u Krittika nakshatri tjera nas prema traženju i razumijevanju unutarnje istine. U nadolazećim danima prije ovog Mladog Mjeseca mogli bi se osjećati malo “izgubljeni”, bez nekog smislenog pravca kretanja. Duboko unutar sebe možemo osjećati da nam je potrebna neka promjena, no vrlo teško ćemo odabrati koji put izabrati iz situacije u koju nas je svemir stavio. Uz retrogradnog Saturna koji se ponovno približava gandanta točki, iznenada bi se mogli naći usred nekog problema zbog kojeg ćemo trebati donijeti vrlo teške odluke.

 

 

Ipak, Božanstvo Krittika nakshatre je Agni dev, Božanstvo vatre. Vatra predstavlja pročišćenje i sve testove u našem životu. Jednom kad prođemo kroz vatru, sve naše iluzije su uništene i naše pravo lice je vidljivo. Nije li istina da za vrijeme testova vidimo pravo lice osobe? Mi kroz životne testove zapravo pronalazimo svoj pravi identitet, te učimo o svojoj mračnoj strani koja zahtjeva pročišćenje. Testovi nam se uglavnom pojavljuju da bi nam pokazali na kojem dijelu sebe trebamo više poraditi kako bi smo otkrili pravu istinu.

 

 

Sada kada Saturn “bježi” iz vatrenog znaka Strijelca i kreće se prema gandanta točki, te kada će Mjesec biti u Krittika nakshatri, mogli bi smo imati sklonosti bježanja od životnih testova najviše zbog straha od suočavanja s našom mračnijom, egoističnijom stranom. No to nije dobro vrijeme za bježanje. Stvarnost će nas sustići prije ili kasnije. Bježanje od donošenja važnih životnih odluka sigurno neće pomoći.

 

 

U nadolazećem tjednu vrlo je važno da svatko od nas uzme malo vremena za introspekciju, analizu svog karaktera i sklonosti, te shvati i u potpunosti prihvati svoju tamniju stranu. Sada nije vrijeme za bježanje od nas samih, već je vrijeme da svoj ego upoznamo s ljubavlju Duše, i dopustimo sebi da se predamo Božanskom – jer to je jedino univerzalno rješenje za svaki životni test. Također, ovo je dobro vrijeme da promislimo koji dio sebe želimo promijeniti kako bi više reflektirali Božanske vibracije.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3