Dok vladaju Blizanci, od 22. maja do 21. juna, pazite se Amorove strele!

Dok vladaju Blizanci, od 22. maja do 21. juna, pazite se Amorove strele!

26. svibnja 2017. 0 By Admin

LAV (23. 7 – 22. 8)

Posao

Pred vama je vrlo aktivan period na poslovnom planu. Planetarni aspekti su vam naklonjeni i donose putovanja, kontakte sa inostranstvom, komunikaciju sa strancima i nove poslovne mogućnosti.

 

 

Period napetosti ostaje za vama, a pred vama su nove sjajne mogućnosti na poslovnom planu. Vaš izoštren um tačno zna kojim putem bi trebalo da idete. Stabilizacija sledi i na finansijskom planu. Ne planirajte i ne računajte na duže staze od početka juna. I dalje osećate presiju i nervozu, na šta ukazuje ulazak Marsa u dvanaesto polje i aktiviranje tajnih neprijatelja posle 7. juna. Kontakti sa inostranstvom su i dalje neizvesni, ili se postignuti dogovori ne poštuju, tako da ne možete da se oslonitite ni na datu reč. Nažalost, postojeće planove moraćete da odložite na neodređeno vreme. Prihvatite poslove koji mogu da se realizuju u kraćem vremenskom intervalu.

 

 

Ljubav

Želite da iskristališete svoja osećanja i definišete emotivna očekivanja. Prijaju vam znaci pažnje koji jačaju osećanje bliskosti. Ako ste nezadovoljni odnosom sa partnerom, imaćete priliku da raščiste sve probleme posle 6. juna. Moguć je iznenadni neočekivani preokret u partnerskom odnosu, za one koji su u dugoj vezi. Niste od osoba koje vole da imaju neraščišćene odnose.

 

 

Ili se volite, ili svako svojim putem. Ako je partner često odsutan zbog poslovnih putovanja, moguće je da se osećate usamljeno, ali to ne želite da ističete. Ukoliko ste sami, ne zapostavljajte nijednog prijatelja ili kolegu koji vas mogu upoznati sa nekim novim društvom. Period je povoljan za obnovu starih prijateljstva i druženje sa onima koje dugo niste čuli. Prijatno će vas iznenaditi reakcije osoba na koje ste možda zaboravili. Ako ste mladi ili slobodni, imate sjajnu priliku da ostvarite novu ljubavnu romansu.

 

 

Zdravlje

Osim manjih hroničnih problema, dobro se osećate. Ipak, pripazite na ishranu, kontrolišite šećer i masnoće u krvi, ali i krvni pritisak. U ovom periodu može da vam pomogne muzika za opuštanje.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12