LJUBAVNI HOROSKOP ZA JUN 2017: Slobodni Bikovi napokon pronalaze ljubav, Blizanci će moći da biraju, Strelcu ljubav najvažnija, Ribama se budi žeđ za ljubavlju….

LJUBAVNI HOROSKOP ZA JUN 2017: Slobodni Bikovi napokon pronalaze ljubav, Blizanci će moći da biraju, Strelcu ljubav najvažnija, Ribama se budi žeđ za ljubavlju….

26. svibnja 2017. 0 By Admin

LAV

Kroz prve dve dekade juna 2017. godine, Sunce, vladar Lava, je u opoziciji sa Saturnom, vladarem kuće parova Lava. Zbog toga, vaš ljubavni život može biti ispunjen protivurečnostima, neslaganjima, otežanjima, odlaganjima ili ćete misliti kako vas voljena osoba ne razume, kako se distancira od vas i slično. S druge strane, imaćete prevelika očekivanja. Zbog položaja Venere više ćete se posvetiti poslovnom životu, društvenim događajima i status će vam biti važan. Družićete se više s osobama koje vas privuku više nego što ćete razmisliti o drugim kvalitetima i nećete videti stvari jasno. Na sreću, vladar kuće parova Lava je u dosta dobroj poziciji i bilo kakva neprijatnost samo je privremena.

DEVICA

Tokom juna vaš ljubavni život odvijaće se slično kao i prethodnog meseca, poprilično mirno, u prvom planu će biti praktične stvari, bićete zainteresovani za novčana pitanja, posao, dom, obaveze, rokove i druge stvari. Uprkos tome, vaš partner može vas podržati u postizanju profesionalnih ili društvenih ciljeva ili obrnuto.

 

 

Takav uspeh može pomoći poboljšanju ljubavnog odnosa. U brakovima i čvrstim vezama je puno bolja situacija nego u tajnim i novim vezama, za šta možemo reći da neće biti previše zadovoljstva i moguće su komplikovane situacije. I na kraju, ali ne i poslednje, muške Device su u prednosti; njihova muževnost će biti istaknuta.

 

nastavak na sledećoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5 6