LJUBAVNI HOROSKOP ZA JUN 2017: Slobodni Bikovi napokon pronalaze ljubav, Blizanci će moći da biraju, Strelcu ljubav najvažnija, Ribama se budi žeđ za ljubavlju….

LJUBAVNI HOROSKOP ZA JUN 2017: Slobodni Bikovi napokon pronalaze ljubav, Blizanci će moći da biraju, Strelcu ljubav najvažnija, Ribama se budi žeđ za ljubavlju….

26. svibnja 2017. 0 By Admin

STRELAC

Ljubav će biti glavna tema kroz prve dve dekade juna 2017. godine. Sunce i Merkur nalaze se u kući veza Strelca. Voljena osoba dobiće puno pažnje od vas i biće centar vašeg sveta. Ljubavni život bit će vam važniji od bilo čega drugog.

 

 

Venera, planeta ljubavi, nalazi se u kući obaveza Strelca i postoji povezanost između posla, obaveza i osećanja, najverovatnije u pozitivnom smislu: možda ćete s voljenom osobom raditi na nečem zanimljivom ili ćete biti u romantičnoj vezi s osobom iz poslovnog okruženja. Mars, vladar kuće erotike, smešten je u 8. kući Strelca i može aktivirati opsesivno ponašanje ili ćete se opirati nekim tabuima.

 

JARAC

Jun 2017. godine je mesec pun strasti i senzualnosti. Venera, planeta ljubavi, nalazi se u kući erotike Jarca, a to je idealna kombinacija za ljubavne veze i uživanje u čulnim iskustvima. Venera vam donosi puno užitka i sreću u ljubavnom životu. Sada iskoristite ove povoljne okolnosti, poboljšajte vezu u kojoj ste ili ako niste, moći ćete da uđete u novu vezu.

 

 

U kući parova Jarca nalazi se Mars, energičan i strastven. Donosi vam neočekivane privlačnosti i hrabrost da napravite prvi korak ili udvarate nekome. Postoji i druga strana, Mars je užurban, nestrpljiv i žestok i ako ne kontrolišete ove impulse, mogli bi da uplašite ili oterate osobu koja vas je privukla.

nastavak na sledećoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5 6