SUROVO ALI ISTINITO! 5 najboljih pokazatelja da ON NIJE PRAVI ZA TEBE, ma koliko da GA VOLIŠ

SUROVO ALI ISTINITO! 5 najboljih pokazatelja da ON NIJE PRAVI ZA TEBE, ma koliko da GA VOLIŠ

26. svibnja 2017. 0 By Admin

Naizgled savršena veza nije uvek onakva kakvom se čini. Sigurno ste bili svedok tome kako se veze raspadaju čak i kada se par neizmerno voleo. Veruje se da je, ako dvoje žele da ostanu zajedno, „srećni do kraja života“ zagarantovano. Ali, to nije slučaj u stvarnom životu.

Sajt Brightside nudi pet pokazatelja da li je vaš partner onaj pravi.

Konstantne svađe

Nije normalno da se nikada ne svađate, i da se baš u svemu slažete. Ne samo da su neizbežne, svađe su i poželjne i važne za razvoj vaše veze, piše BIZLife. Ali, ako su nesuglasice svakodnevne, to bi mogao da bude znak da ozbiljno razmislite da li je partner sa kojim ste pravi za vas.

Tanka je linija između ljubavne čarke i nečeg mnogo štetnijeg: oštar komentar može da prouzrokuje groznu uvredu, što opet može da bude korak do fizičkog napada.

 

Razmišljajte ovako: Šta će biti za nekoliko godina? Kakav će vam život biti za 5-10 godina, kada netrpljivost može vrlo lako da se uveća? Uvek probajte da razmišljate racionalno o budućnosti…

 

 

Ljubomora nije ljubav

Često se može čuti da što više ljubomore ima u vezi, to je jača ljubav. U stvarnosti to nije tako. Ljubomora je destruktivna i mora se držati pod kontrolom. Ljubomora ne može da donese ništa dobro, i pokazatelj je manjka nečijeg samopouzdanja, i nema veze sa ljubavlju.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2