Dnevni horoskop za 28. maj: Ovan se oseća slobodno,  Rak voli da dominira, Lav opterećen, Devica emotivno uzdrmana, Vaga vodi tuđu brigu…

Dnevni horoskop za 28. maj: Ovan se oseća slobodno, Rak voli da dominira, Lav opterećen, Devica emotivno uzdrmana, Vaga vodi tuđu brigu…

27. svibnja 2017. 0 By Admin

VAGA

Posao

Volite da vodite tuđu brigu i ne želite da se bavite svojim temama. Morate da se povinujete datoj situaciji kroz zadatke koji vam se dostavljaju na duže vreme. Morate da se dobro informišete oko onoga što trenutno imate kao loše iskustvo.

Ljubav

Ukoliko se radi o jednom Strelcu ne zaboravite da je ovo avanturistička duša koja vas gleda kao na potrošnu robu. Nije na odmet da se neke stvari kriju a da budu prilično očigledne.

Zdravlje

Grlo vas boli.

 

ŠKORPIJA

Posao

Ne želite da propuštate stvari koje niste stigli da završite. Neko iz vašeg okruženja je spreman da se požrtvovano prikloni vašem stavu ali vi ne dozvoljavate baš takav tretman. Uviđate mnogo dobre poslovne prilike ali ćete ih uzeti u obzir za neko vreme.

Ljubav

Niste očekivali veći izliv emocija i želite nešto konkretno da pokrenete u svom emotivnom životu. Pokušaj da se oslobodite nekoga od ranije, može da vam uspe u narednom periodu.

Zdravlje

Možete da imate povišenu temperaturu.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5 6