HOROSKOP I PRIJATELJSTVO: Saznajte ko je najveći zaštitnik, ko najbolje čuva tajne a ko je glavna emocionalna podrška u društvu

HOROSKOP I PRIJATELJSTVO: Saznajte ko je najveći zaštitnik, ko najbolje čuva tajne a ko je glavna emocionalna podrška u društvu

27. svibnja 2017. 0 By Admin

Strelac: Uvek za šalu

Lako sklapate prijateljstva. Čak toliko lako da će neki vašu jednostavnost komuniciranja smatrati neovoljno intelektualno izazovnom. Jako ste osetljivi. Često morate podsećati ljude oko sebe koliko su vam prijateljstva važna jer vas zbog vedre naravi često uzimaju “zdravo za gotovo”.

 

Takođe, prijateljima je teško dokučiti gde se nalaze na vašoj lestvici prioriteta. Plemeniti ste i vidite dobro u svakome. Kod vas nema cinizma, ali budite opezni s onim šta očekujete od drugih i šta im možete ponuditi.

Najčešće vam govore: Zar stvarno?

 

Jarac: Vođa

U društvu ste uvek vođa i često dajete mišljenje u tuđe ime. Odgovorni ste i samostalni. Otkako znate za sebe, brinete za nekog člana vaše porodice, prijatelja ili poznanika.

 

Možda toga niste potpuno svesni, ali prijateljima ste uzor čije mišljenje veoma cene te ga uzimaju “zdravo za gotovo”. Pa je to često i uzrok nesuglasica. Jasnije komunicirajte, vaše šale prijatelji će često shvatiti kao jako ozbiljnu kritiku.

Najčešće vas pitaju: Šta misliš da bih trebalo da uradim?

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5 6