Kakve žene vole: Vaga kod žena prvo traži fizičku lepotu, Vodolija traži starije i iskusnije, dok ovaj znak traži  nekog ko će ga   voleti više nego sebe!

Kakve žene vole: Vaga kod žena prvo traži fizičku lepotu, Vodolija traži starije i iskusnije, dok ovaj znak traži nekog ko će ga voleti više nego sebe!

27. svibnja 2017. 0 By Admin

Lav
Harizmatičan i željan pažnje, Lav ima ogromnu veru u svoje sposobnosti. Optimističan i nezavisan, lako dolazi u centar ženske pažnje i zna da u njemu ostane. Odgovoran je u svojim dužnostima, ali zna i da se ružno ponaša prema podređenima. Neizmerno tvrdoglav, teško prihvata poraz i neuspeh ga lako demoralizuje.

 

 

Partnerka mora da razume njegovu strast za uspehom u životu i uvek treba da bude spremna na laskanje i ohrabrivanje. Najgore što možete učiniti Lavu je da ga ignorišete ili da olako pređete preko njegovih dostignuća.

 

 

Devica
Praktični i logični, muškarci Device često imaju karijeru u nauci i medicini. Uvek na zemlji, vodiće brigu o svojoj higijeni i izgledu i primetiće promašaje na tom polju kod partnerke. Nisu previše otvoreni kod pokazivanja emocija, što ne znači da ih nemaju.

 

Srećni su kad žene pokazuju poštovanje za njihov intelekt. Glavna im je mana nedostatak samopouzdanja i od partnerke očekuju dokaze svoje privrženosti. Ali isto tako, iz njihove racionalnosti proizlazi obzirnost i strpljivost.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5 6