Tranzitni Merkur u znaku Bika (do 7. lipnja) – Vrijeme je za predah jer nas uskoro čekaju teži aspekti!

Tranzitni Merkur u znaku Bika (do 7. lipnja) – Vrijeme je za predah jer nas uskoro čekaju teži aspekti!

27. svibnja 2017. 0 By Admin

Iako će Merkur u Biku u ova tri tjedna donijeti “blažu klimu” u međuljudskim odnosima, ne zaboravimo da je Bik ipak fiksni znak, koji posjeduje određenu dozu tvrdoglavosti i rigidnosti pa je moguće da ćete umjesto miroljubivog traženja rješenja, odlučiti da se čvrsto i beskompromisno držite svojih stavova i razmišljanja.

 

 

Hoćete li u ovom periodu biti spremni na kompromis ili će Vaša svojeglavost doći do izražaja, ovisi od Vašeg osobnog horoskopa.

Generalno gledano, osobe s naglašenim zemljanim (Bik, Djevica, Jarac) ili vatrenim znacima (Ovan, Lav, Strijelac) teže će se odreći svojih uvjerenja pa makar ona bila i pogrešna, dok će osobe s naglašenim vodenim (Rak, Škorpion, Ribe ) i zračnim znacima (Blizanci, Vaga, Vodenjak) ulaziti pomirljivim tonom u diskusije.

 

 

U susret nam, također, idu i neki malo teži aspekti, kao što je oporba Marsa i Saturna, ali ipak treba iskoristiti prednosti tranzitnog Merkura u Biku i pronaći vremena za kratak predah, mali odmor, i kao što je već napisano, kratak izlet izvan grada, jer ćemo svi krajem svibnja tražiti neki svoj “ventil” za otklanjanje negativnih emocija.

 

 

Također, ne zaboravite da je ovo i pravo vrijeme da dragim osobama na neki novi način pokažete da Vam je stalo do njih …

 

Miloš Tomić

astroportal

Stranice: 1 2 3