Još uvek ste u potrazi za pravim? Astrolozi otkrivaju koga vam je sudbina dodelila…

Još uvek ste u potrazi za pravim? Astrolozi otkrivaju koga vam je sudbina dodelila…

28. svibnja 2017. 0 By Admin

RAK

Srodna duša Raka: Inteligentna, pažljiva i senzualna duša s empatičnim srcem. Rak ima veliko srce i puno ljubavi za davanje, ali ako želite stvarno da ih osvojite, morate uzvratiti istom merom. Njima treba neko ko je dovoljno inteligentan da okupira njihov um, ali i takođe dovoljno pažljiv da se osećaju posebnima i voljenima. Nemaju vremena za sebičnost tako da njihov idealni partner takođe mora biti brižan i empatičan.

Potencijalne srodne duše: Škorpija, Bik, Ribe i Devica

 

 

 

LAV

Srodna duša Lava: Samouverena, misteriozna osoba koja održava uzbuđenje u odnosu. Žele nekoga ko je spreman za avanturu i ko se ne boji izložiti se, ali i takođe nekoga ko je dovoljno intrigantan da ih drži u neizvesnosti i veselju o tome šta će se sledeće dogoditi.
Potencijale srodne duše: Blizanci, Vaga, Strelac i Ovan

 

 

DEVICA

Srodna duša Device: Sofisticirana, kompleksna, ambiciozna i potpuno predana osoba je ono što im treba. Srodna duša Device je neko kompleksan i sofisticiran poput luksuznog francuskog vina. Međutim, ta osoba takođe treba da bude motivisana i ambiciozna, a ne neko ko samo leži po ceo dan i ne postiže apsolutno ništa. Više od svega Devici treba neko ko će u istoj meri biti predan vezi.
Potencijalne srodne duše: Škorpija, Jarac, Rak i Bik

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4