Još uvek ste u potrazi za pravim? Astrolozi otkrivaju koga vam je sudbina dodelila…

Još uvek ste u potrazi za pravim? Astrolozi otkrivaju koga vam je sudbina dodelila…

28. svibnja 2017. 0 By Admin

VAGA

Srodna duša Vage: Vaga ima visoke standarde kada se radi o ljubavi i neće se zadovoljiti s nasumično odabranom osobom. Njihova srodna duša treba imati tri osobine: dobar izgled, pamet i samouverenost. Vole fizičku lepotu jer jako cene estetiku. Vole inteligenciju jer su i sami pametni i dosađuju im spori umovi. Cene samouverenost jer vole nekoga ko zna šta želi.
Potencijalne srodne duše: Blizanci, Vodolija, Strelac i Lav

 

 

ŠKORPIJA

Srodna duša Škorpije: Kada ste sa Škorpijom njihova ljubav je duboka, intenzivna i potpuno bezuslovna. Međutim, njima treba nekog ko ih može izazvati i hraniti se njihovom vatrom. Njihova idealna srodna duša je neko dubok i maštovit ko misli i oseća duboko, ali ko nužno ne otkriva sve svoje karte odjednom. Vole malo misterije i intrige i privlači ih oštrouman humor.
Potencijalne srodne duše: Ribe, Devica, Jarac i Rak

 

 

STRELAC

Srodna duša Strelca: Strelci cene svoju slobodu i nezavisnost i ne treba im neko previše posesivan ko će im visiti za vratom. Njihova idealna srodna duša je neko ko voli zabavu i pristupa životu otvorenog uma. Ne vole beskrajna pravila i rutine niti im treba netko ko će ih pokušati promeniti ili popraviti kao da su neki projekt.
Potencijalne srodne duše: Lav, Vodolija, Ovan i Vaga

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4